4. april 2010

Pimpa koffert

Vel hjemme etter mange dager på hytta; Deilige dager med mine aller kjæreste store og små. Kjøreturen hjem fra fjellet gikk uten et eneste minutt med køkjøring. Jeg var forberedt på TIMER ekstra... Hurra!

Alle er glade over å være hjemme igjen. Og jeg er ikke fullt så glad for å skulle ta fatt på klesvaskeprosjekt. Likestillingen her i huset er det ikke noe i veien med. Men automatisk blir fordeling etter feks hyttetur som følger:
Hun får ungene inn og gitt de fór.
Han laster alt ut av bilene.
Hun pakker ut.
Han setter alle tunge/uhåndterlige ting på plass (ski, slalomstøvler, snøbrett, pulk...).
Hun bretter rent tøy.
Han pakker bort alle bager og tar over kveldsstell av ungene.
Hun sorterer og vasker skittent tøy....

Og mens jeg pakket ut, slo det meg at jeg bør dele én ting med mine venner i Bloggland: favorittkofferten vår. Den er i utgangspunktet en vanlig, kjedelig, svart koffert. Av typen som ser lik ut som alle andre kofferter på rullebåndet. Men for noen år siden kjøpte nettopp denne kofferten med yttermateriale i tekstil, fordi jeg ville PIMPE den. Jeg har pynta den med malte blomster (tekstilmaling). Den er synlig og ikke til å ta feil av, sammen med sine koffertvenner på båndet. Nå får man jo kjøpt mange fancy-smancy kofferter i flotte farger og fin dekor. Men hvis du besitter en ellers kjedelig, svart koffert. Og du har vært gjennom alle farger på sløyfebånd, som skal kjennetegne kofferten din... Her er en idé du kan adoptere. Enkelt. Morsomt. Og 'Søren Heller': vær kreativ! Du trenger ikke være uteksaminert fra Statens kunst og håndtverkhøyskole for dette. La feks ungene få leke litt med maling og pensel! Det blir garantert den fineste kofferten på båndet!

3 kommentarer:

 1. Se der, der kom bildet også. ☺ Veldig godt tips. Har du brukt en spesiell maling? Jeg må ha huskelapp når jeg går i butikken, da trenger jeg ikke skjønne hva jeg skal ha selv, kan bare lese opp fra lappen min. ☺
  Den arbeidsfordelingen høres kjent ut forresten..

  SvarSlett
 2. Takk for grundig og gjenomtenkt kommentar på bloggen:)
  Tillit og gode verdier viktig.Og ikke minst det med å hente ungene om det er noe, og at de ikke forlater noen liggende ute i kulda eller hjelpesløse.Har også alltid sagt til min håpefulle at hun må ringe hjem. Bedre å hente henne hjem om hun er full enn å ikke få henne hjem i det hele tatt.
  Ikke alle som leste innlegget grundig nok tror jeg før de svarte.Slik som den som mente jeg var 23 år og lo fordi jeg kan huske hvordan det var å være ung:)jo takk takk.23 ja, en stund siden det nå:)

  SvarSlett
 3. Maling: Tekstilmaling fra eks Panduro. Men pass på at den er for MØRKE tekstiler. Evt kan man sikkert bruke annen maling: En koffert skal man nødvendigvis ikke vaske så ofte - så den trenger nødvendigvis ikke maling som tåler 60 grader.. Lykke til!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails