7. april 2010

Synkrondrikking

Se på søtnosene våre. De sitter der og er så fine  (Det er nok et blodslit å alltid være så søt!)

Vi driver med drikketrening for tiden. Det er litt utfordrende. Vann er én ting. Men melk og annet er ikke like greit å ha i sporene mellom alle plankene i det gamle gulvet. Det er søren meg så vanskelig å komme til for å vaske!

Til alle venner: Hvis du kjenner eimen av sur melk når du entrer stua vår.... Da vet du hvorfor. Beklager.

5 kommentarer:

 1. Så skjønne de er!
  Og så flott at du trener dem opp til å gjøre alt synkront, det er jo sikkert et must for tvillinger. Går de i takt?
  Apropos arrangert ekteskap - jentene dine er jo helskjønne, så gjerne for meg! Har jo en niåring og en elleveåring i tillegg til sjuåringen, og de er sånne gutter som jentene liker (og de liker jenter;) Aldri reine "guttebursdager" her i huset, nei;)

  SvarSlett
 2. *ler* .... og ja vi trener MYE på å gå i takt. Blir mindre støy av det. De er nok stort sett i utakt med det meste. Ikke tro på bildene.... De er veldig glad i hverandre. Mye omsorg. Men det eneste de er i takt med er soving. DER har vi vært strenge. Og han 11-åringen din kunne nok falt i smak hos min 6.klassing. Hun driver og skal lære seg litt gitar. Synd vi ikke bor nærmere!

  SvarSlett
 3. Imponert over at dere tar risikoen med glassglass...men det ser jo ut som de har et godt grep om dette...
  Ja, arrangerte ekteskap....en livlig jente på 6 kan tilbys her, man må jo være åpen for alt - også at de vil velge selv. ☺

  SvarSlett
 4. Kom innom bloggen din for første gang i dag, og har kost meg! Så koselig. Vi er nok like gamle bloggere, vi :-) Ganske fersk jeg også. Dessuten ligner familiene våre på hverandre: Her finnes også to attpåskatter, både 1,5 og 4 år. I tillegg til tre store, på 11, 13 og 15 år. Har lagt meg til som følger hos deg - gleder meg til å høre mer. Du har en morsom "penn". Besøk meg gjerne på www.skoglynordre.blogspot.com

  SvarSlett
 5. Elisabeth: Glassglass er kun for å imponere bloggleserne!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails