17. april 2010

Omsorg. Så nydelig!


Dere tror sikkert at snuppene stadig holder hender på tur, fordi jeg oppfordrer til det: "Titt titt jentene mine- hold hender, så skal mamma ta fint bilde!" Men det er ikke slik..... Faktisk helt motsatt.

De liker å holde hender, når de skal gå langs veien. Jeg har brukt hele vinteren på å skremme med/mot biler. Vi bor midt i et felt med 30-sone. Tror du bilene holder 30 i krysset/svingen vi bor i?? Åh nei du. Her suser de. Og jeg er livredd. Ungene er så små. De løper fort ut av gårdsplassen - og jeg har sett meg nødt til å fortelle at bilene er skumle og farlige. "Så best dere holder dere i hagen!"

Men vi går ofte tur. Og da føler de kanskje at de passer på hverandre når de holder hender. Og jeg tar selvsagt bilde - fordi mammahjertet mitt synes, at å se at de har omsorg for hverandre, er det aller beste i verden .
 

Vi går ofte turer til lekeplasser i nabolaget.
Når man er 20 måneder gammel, er lekeplasser det kuleste i verden!

Ha en deilig, deilig søndag!

5 kommentarer:

 1. Så søte de er! Og de luene var flotte, hvor finner jeg oppskriften? Oj, har det blitt søndag allerede ja...

  SvarSlett
 2. De er aldeles nydelige, de jentene dine. Jeg myser også på luene... Vil strikke! (Og hekle, antar jeg). God søndag til deg også!

  SvarSlett
 3. ja, de er helskjønne, de to! Og luene var flotte - heimelaga?

  SvarSlett
 4. Takk damer. Ja luene er egen oppskrift. Eller dvs en oppskrift jeg fikk før emilie var født og som jeg har gjort til min egen med endel forandringer. Oppskriften finnes ikke lenger... og jeg har heller aldri skrevet ned denne egne. Jeg har nok laget flere hundre av disse opp gjennom årene - spedd på annen inntekt. Det er denne Skaugum-prinsessa har på i klippet som ligger i kjoleblogg. Den er i ull(må da få skryte litt). Skal se om jeg kan få skrevet ned en "how to" - og distribuere på mail til dere.

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder og jenter. Guttene mine er også flinke til å vise omsorg for hvernadre og det rører jo et mammahjerte, uten tvil :)
  Ble så nysgjerrig da jeg så kommentaren din om Skaugum-prinsessa Så nå har jeg leita og funnet alle innleggene om kjolene dine i media. Det må ha vært utrolig spesielt og sett de bildene av prinsessa. Skjønner at det der var stort. Alle gangene. Sånn jeg hadde det da Christine Sandtorv var på Tv med Stjernetellerkjolen. Ikke sånt man glemmer :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails