24. juni 2010

Små (tørre) kaker

Igår fikk vi ny levering av kaffe. Det skjer omtrent hver 5.-6. uke, tenker jeg. Og jeg får levert på døra (- det kan leses om her).

Denne gangen lå det også med en mystisk eske i svart kartong. Ny emballasje? Jeg reiv opp og i eska lå enda en eske. Innpakket med fint sløyfebånd og greier. Gurimalla, tenkte jeg. Gave til meg? Gullklokke for langt og trofast medlemskap?

Jeg åpnet med litt ærbødighet: Og hva finner jeg? Jo, et 20-talls småkaker. Sånne som er deilige å dyppe i kaffen.... (sa du at jeg høres ut som bestemora di?)

Jeg kan ha det med å åpne pakken før kortet - hvis ikke noen minner meg på annet. Ingen til å minne meg på det her igår. Så jeg leste kortet etterpå.
Fint kort til Kjære Club-medlem - med stor lidenskap for Nespresso....  Ja, takk. Det er meg! 


(de vil bare fortelle at de sender meg noen spesielt utvalgte småkaker. Veldig tørre småkaker, Laget av smør, mel og litt sukker. Ikke noe annet! Tror ikke det er så mye som et krm vaniljesukker engang i den oppskrifta....)

Tusen takk for kakene, Richard! (ser jeg ut som jeg trenger småkaker? )

De kunne kanskje gått enda lenger - de gutta hos Nespresso: Tatt en ringerunde til storkundene og spurt hva de foretrekker: Småkaker, store kaker eller noe ganske annet?

Jeg hadde svart SJOKOLADE. Helst av den litt mørke varianten. Kanskje til og med noen sånne med sukker og konjakk inni (dét trenger jeg, nemlig!)

Dét hadde vært noe - hæææ, Nespresso?! Da hadde dere fått enda mer salg, antar jeg. Muligens ikke fra meg, forresten. Jeg drikker nok (dessverre for meg) altfor mye kaffe som det allerede er.

Nå skal jeg nyte morrakaffen. Mulig jeg slår på den store tromma og dypper en kake eller to, siden de nå likevel ligger her.  For man kaster jo ikke mat!

9 kommentarer:

 1. Kos deg med kaffe`n og kakene.Skal innta litt kaffe jeg også før det bærer på jobb igjen.

  SvarSlett
 2. ...og pakket hver for seg og greier... Sikkert for at de skal holde seg tørre;-)

  SvarSlett
 3. Tihi... Håper kakene smakte litt da;-)
  Ha en flott torsdag!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 4. Sikkert gode dei der kakene. Det er utruleg kva ein kan få til med litt vatn og mjøl. ;)

  SvarSlett
 5. Nå har jeg kost meg med mange innlegg jeg ikke har fått lest før nå. Den skjønne tvillingfilmen, bryllupsdagen til foreldrene dine, så nydelige de var! Og det morsomme innlegget om nespresso og kaker. Liker humoren din. :D

  SvarSlett
 6. Hehe... ikke værst å få kaker levert på døra da ;) men er helt enig i at det heller hadde gjort seg med litt mørt sjokolade i stedet...

  Kos deg med kaffen din, det gjør jeg :)

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 7. Det var da uansett ein fin ting å gi litt ekstra til gode kunder! Vi får fisk levert på døra (litt sunnere enn kaffi og kjeks ja, så eg måtte bare nevne det...! he he..) men får aldri noe ekstra...unntatt rekninga da, av og til.. :)

  SvarSlett
 8. He he, kos deg med kakene. Om noen år rykker du nok opp fra småkaker til noe litt større skal du se.

  SvarSlett
 9. Småkaker og kaffe har ingen alder!!! Jeg dypper oreo i melk - gjør det meg til en 7-åring da?

  Men jeg må si at man liker ikke Nespresso mindre av en slik leveranse.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails