4. juni 2010

Plaster på såret

Vanligvis gjennom uka, er jeg lat med å hente posten. Det er sjeldent noe annet enn regninger likevel. Og innimellom pakker fra Momo, da. Etter at middagsgjestene mine ikveld forlot den Hertzenbergske heimen, skulle jeg hente avisa. Den jeg får kun i helgene - Fordi jeg ellers har nok med å lese blogger.... Og der; sammen med regninger og avisa: en konvolutt med ukjent og mystisk innhold.

Tenk - En snill bloggleser har forbarma seg over meg, etter at jeg skrev om gnagsåret jeg fikk da jeg skulle på kinopremiere. I konvolutten lå det spennende plaster med bruksanvisning. Mepilex Border Lite heter det.Nå har jeg testa på gnagsåret mitt. Og det skal sies: Plasteret er fabelaktig mykt  (jeg tuller ikke!)!! Sånn "putete" og deilig mykt. Og ettersom jeg først satte det litt skeivt på, måtte jeg løsne litt og rette opp.... Og akkurat som det står i brosjyra: Det kjennes ikke når man løsner på det. Ikke bittelite lugg i huden, engang!!! Atraumatisk fjerning, kaller produsenten det. Og ja, ingen traumer her! Også vanntett i tillegg. (Nei, nå gir jeg meg ende over...)


Dette må jo være det perfekte plaster for skrubbsår på små barnealbuer og knær! Det står selvsagt ikke noe om pris her - og avsender sier heller ikke noe om dette. Men jeg lukter at det koster litt... Uansett kan det ikke være snakk om mer enn at man synes det er vel verdt det! Jeg skal ha tak i flere - for her er det skrubbsår på gang hos 2-åringene, så det holder!!!!

Er det ikke hærlig, dere?! Et menneske jeg ikke kjenner, sender meg dette! Det kommer mye godt ut av denne blogginga. Det skal være sikkert og visst!

1 kommentar:

  1. Visst är människor fantastiskt generösa? Man blir så glad ända in i själen av att det finns så omtänksamma människor :D

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails