3. juni 2010

Premiereløver og sånt

Det ser kanskje ut som jeg gjør morsomme ting sånn både i tide og utide (festing og vining og dining... ) - Ut fra hva som skrives her. Men jeg gjør ikke det, altså! Jeg har bare ligget i dvale hele vinteren. Og når sommer kommer og anledningene byr seg - da er det ikke nei i min munn. Og dessuten er jeg veldig flink til å rope det ut, når jeg først gjør noe litt utenom hverdagslighetene.

Igår gjorde jeg noe ikke hverdagslig: Jeg var premiereløve. Med (litt) høye heler og bobler i glasset.

En snill venninne inviterte meg på førpremieren av Sex and the City 2.
Vi fikk goody-bag i døra: mascara, lipgloss, moteblader, prøver på alt fra intimbarberingssåpe til   tannkrem og gnagsårplaster. Kjekt. (Og Guuuud så praktisk med sånne miniflasker av alskens!!)

Det gnagsårplasteret kom forresten som bestilt: Jeg hadde, på veien til kinoen, klart å pådra meg et mega gnagsår på venstre hel. Mine fantastiske pudderrosa Camper-pumps (jeg sier pumps, selv om jeg ikke tåler det ordet, nettopp fordi skoene er pumps) har blitt for små etter siste svangerskap.... Jeg har vokst en halv størrelse i beina ved hvert av svangerskapene mine!!  Og jeg ante det kunne by på problemer da jeg gikk hjemmefra - men overrså tanken og følelsen glatt: Skoene måtte være med på premieren - tross et halvt nummer for små!!

Filmen har fått slakt hos alle kanaler. Og jeg har aldri vært noe stort fan av serien. Mulig fordi jeg var i utlendighet store deler av perioden serien gikk på norske kanaler - og aldri fikk noe kontinuitet i handlingen. Men jeg synes likevel dette er underholdende, når jeg først ser på.

Filmen får neppe en Oscar, den er ingen Grande filmopplevelse. Men den har jente-stæsj så det holder:  nyyydelige kjoler, masse hårsveiser, sminke, vesker, SKOOOOO. Og selv om jeg hverken har kropp eller lommebok for det meste av det - er det deilige å bare drømme litt.

Slakt eller ei: Jeg tror de 180 (Cava-fnisende) jentene i salen på Frogner Kino, storkosa seg. Jeg gjorde ihvertfall det!!

Og med en fantastisk sushi-opplevelse etterpå, hyggelig oppdatering og latter med min venninne, var kvelden intet annet enn fullkommen!!

5 kommentarer:

 1. Høyrdes veldig kjekt ut, bortsett frå gnagsåret då... Har høyrt om det, at skostørrelsen aukar for kvart barn. Djiises, det ÒG då! :) Fin dag til deg.

  SvarSlett
 2. Eia var jeg der....! Som tidligere partydronning kjenner jeg det kribler nå. Prøver å huske sist jeg var på kino... Å ja! Det var Knerten med ungene i vinter en gang....

  SvarSlett
 3. Ho, ho, først må jeg le ferdig av Bergljot. Sånn. Så kan jeg le av skoa dine....og samtidig tenke "au au" for gnagsåret....Schtilig med partyløvinna Trine. Jeg hoppa ikke på denne serien med en gang jeg heller, men nå hender det jeg ser reprisene. Så forrige film og tar det for den underholdninga det er. :-)

  SvarSlett
 4. Ååå, jeg gleder meg som et lite barn til å se den neste uke (eller uken etter, hehe), elsker å bare kunne drømme seg bort i jentestæsj og hår og sko og klær osv. Den ultimate jentefilm!!

  Syns jeg ser den gjengen med Cava-fnisende jenter;-)

  Ha en flott torsdag!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 5. Høres kjempeherlig ut!
  Jeg gleder meg til å se:)
  Jeg går på barbeint på jobb i dag. Fordi jeg gikk en hel dag med grusomme sko i går - og i dag orker jeg knapt å ha på sokker...
  Ha en fin dagen derpå:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails