12. juni 2010

Nesten i by'n

Fredager er litt sånn: Hvis det er puslete, vær er vi enten på besøk hos noen eller har besøk/lekeavtale hjemme. Er det fint vær, da er vi på sykkeltur eller i allefall i heftig utelek!!

Sist fredag hadde vi lekeavtale med Mamma Mie og Kule Olav. Mamma Mie er et nytt, veldig trivelig bekjentskap (fra nabolaget) og Olav er like gammel som Alida og Andrine. Vi har alle mye å snakke om!

Det var litt vekslende pjuskevær - men ikke nok til å hindre oss fra en sykkeltur til "Sauejordet". Vi parkerte syklene innafor gjerdet og rusla rundt på jordene sammen med dyra. Mamma Sau var det mange av. Og mange veldig søte lam. Noen var litt skvetne der de beitet. Men de fleste var coole og lot oss komme helt inntil og klappe.


Alida og Andrine hadde sitt første møte med rasen. De var over seg av begeistring. 
Og det var nesten litt rørende. Nydelig! 


Vi fikk være vitne til både tissing og bæsjing. Det likte Andrine spesielt godt. Artigtøtta mi!!


Jeg er veldig fascinert av at jeg bor 15 minutter sykkeltur fra Majorstua, Frognerparken og BYEN i den ene retningen. Og bare 15 minutter i den andre retningen, er jeg ordentlig på landet!!! Det ble en dag full av spennende inntrykk og fine opplevelser for oss alle. Gjentas snarest!

6 kommentarer:

 1. Høres ut som du bor perfekt plasert! :)
  Vi har hatt kopplam her på gården. Det første fikk bo inne i starten og gikk med bleie. Da var Ingvar bare et par år og leika i lag med lammet. Artig :)

  SvarSlett
 2. Ja det er det som er så herlig med Oslo! Bor sånn jeg også, men på andre sida da. ☺

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Og takk for en veldig hyggelig kommentar hos meg ang. brevvenner. Det var en kjempeflott ide. Det var forresten nok mat der til et eget innlegg. ☺

  SvarSlett
 5. Gubba kor flinke de er! Fast fredagstradisjon! Det har eg og lyst til!
  Fine bilder! Og jenter! Og sauer! :))

  SvarSlett
 6. Som vanlig flotte bilder fra din kant;-) Du er heldig som bor i nærheten av "alt". Her i gården er det det landlige som er mest fremtredende...

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails