4. juni 2010

Jordbærpiken

Alida er en bestemt liten frøken. Hun vil "jøl" for tiden. Sjøl kan sette min tålmodighet på prøve til tider!!!! Her er jeg med begge jentene i butikken. Siden vi kommer oss rundt med sykkel og henger i det fine været - må ungene nødvendigvis gå "jøl" inni butikken. Og da vil de handle. Og trille egne vogner. Flott! De øver på husmorrollen.

Jeg halser forran og finner det vi skal ha. Og løper imellom de to (som aldri befinner seg ved samme hylle) for at de skal få sånn passelig likt i kurvene sine. Her har jeg stått en stund og venta. Og når Alida kommer rundt hjørnet, kan jeg jo ikke annet enn le: Det hun har i munnen er ikke smokk (den ligger nemlig alltid på hylla når de ikke sover)..... Det er et stort jordbær hun har forsynt seg med i butikken, mens jeg var uoppmerksom.

10 kommentarer:

 1. Festlig! Ta patent på den tutten der du. Kanskje det er det eg skal prøva på Frøet mitt? -eit jordbær i kjeften liksom. Har sikkert 20 forskjellige tuttar, til og med den ekle brune, heilt forgjeves....

  SvarSlett
 2. heheh, det er da verre ting hun kunne ha putta i munnen. Synes hun var ganske fornuftig jeg, som valgte frukt :=)

  SvarSlett
 3. Hi, hi, herlig! Og jeg som blir stresset av å ha EN liten tass med på handletur....

  SvarSlett
 4. Så skjønn!
  Og litt uoppmerksomhet fra mor kan gjøre "underverker" i forhold itl hva de små kan finne på.
  Greit at det ikke var verre enn det der ;-)

  SvarSlett
 5. He, he ho var fin - og ho fekk eg sikkert ei korg med nye "smukkar"

  SvarSlett
 6. Smart liten frøken det der ;)

  SvarSlett
 7. Thi-hi, så søt hun var. Er ikke rart de faller for fristelsen til å forsyne seg i blant, alle godsakene (og SÆRLIG de enda søtere godis-sakene) står jo i perfekt barnehøyde. Men jordbær var jo et fornuftig valg av frøkna da! :)

  SvarSlett
 8. he he.. herlig bilde. Og de jordbærene ligger jo der så fristende....
  Kjenner forøvrig godt igjen det med å legge likt antall varer i podenes kurver... og man må for all del IKKE legge alt det gode i den enes kurv og det kjedelige i den andres...

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails