29. juni 2010

Nattkino og premiere

Jeg skal igjen på Førpremierefilm. Jeg er ikke sann, altså!


Denne gang har jeg blitt overtalt av 11-åringen. Her er det definitivt ikke høye heler og høy champagne-føring som gjelder: Vi skal på utendørs-visningen av ECLIPSE. De som følger med, vet at dette er den 3. filmatiseringen i Twilight-sagaen. Jeg følger ikke spesielt godt med. Eller jeg kan ikke unngå å kjenne til historien: Min Oda er BLOD-fan. Hun er Robsessed - ALT dreier seg om Twilight. Og det er mye dette som er samtaletema i heimen. Det har det vært i snart 2 år. Derfor får jeg all info jeg trenger - og mer enn det  - inn sånn passelig ufrivillig. (tidligere innlegg her)
Ikveld skal jeg altså på utendørs FØRpremiere på Akershus festning. Sammen med 1.690 andre mennesker. Filmen vises på et 13 x 6 meter stort lerret. Portene åpner kl. 21.30, show og filmvisning starter rundt kl. 23.30. Det er jo aldri så lite kult.
Les mer om det her
Om jeg gleder meg? Tja litt. Jeg gleder meg til å se - og være sammen med min datter og hennes venninne, som er så forventningsfulle til det hele. Innfrir forventningene til opplevelsen? Og hva med filmen? Jeg tror jentene mener den er FANTABULOUS allerede før de har sett den. Noe annet er bare utenkelig!!
Og KULERERE enn KULEST: Én av skuepillerne kommer til denne førpremieren. Det er bare en av de som har en mindre rolle - men likevel. Dødskult!! (sitat Oda)
Så nå gjelder det å pakke ned varm kakao, snop, kaffe, ullgenser og tykke strømper. Jeg er klar for en lang kinokveld og natt utendørs! Og vi ber om oppholdsvær.

7 kommentarer:

 1. Ja, du er ikke sann!! Blir det enda flere førpremierer på deg?
  Utendørs film hører jo spennende ut, da! Jeg og eldstemann var på en Harry Potter film for noen år siden - også førpremiere. Og en av "kjendisene" fra filmen var der! (Aner ikke hvem han var). Men det er ålreit å få dra på sånne litt spesielle greier sammen med kun en av ungene.
  Kos dere!

  SvarSlett
 2. Så kult! Men er det ikke han som spiller Jacob som kommer da (seriøst siklet på han i forrige film, herregud tror han var 17 el noe sånt!!!) Så han er jo ikke direkte ubetydelig på noen måte ;)
  Hvordan får en billetter til slike førpremierer? ikke det at jeg kunne gått uansett, litt langt å dra fra Stavanger for å gå på kino ;) Kos dere!

  SvarSlett
 3. Høres jo ut som den ultimate opplevelsen for en 11 åring, spør du meg ;) Og, ja, jeg har lest alle bøkene... ble litt hekta, men ikke så hekta at jeg har sett filmene enda... *knis*
  Kos dere - det blir sikkert en opplevelse for alle parter!

  SvarSlett
 4. Ha ei fin kino-natt! Blir sikkert ein stor opplevelse for alle sammen :)

  SvarSlett
 5. Høres veldig artig ut. Jeg er generelt interessert i film så jeg hadde gjerne vært med :)
  I fjor var jeg med mine to eldste på Green Day konserten i Oslo. Turte ikke å la de reise alene. Og fikk tidenes konsertopplevelse sammen med de. Minne for livet :)

  SvarSlett
 6. 1: Det er jo kjempekoselig at du får være med datteren og venninnene på kino!
  2: Jeg elsker alle sånne tilstelninger (nesten uansett) Skal feks på Sabeltann neste uke, og er mer spent enn ungene. (Men bommet litt den gangen en venninne og jeg skulle på pressevisning på den Jesusfilmen til Mel Gibson. Og vi dro opp hver sin store godtepose... Biskopen, som også var der, så litt forundret ut da...)
  Jeg har kost meg med mange flotte innlegg her nå. Du skriver bare så bra!

  SvarSlett
 7. Det vert stas både for store og små jenter!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails