16. august 2010

Pøbelfaensjævler!

Historien er som følger:

Igår (søndag) la jeg ut på en aldri så liten joggetur. Jeg hadde musikken høyt på ørene og var i min egen verden.

Etter 1 km: Jeg kjenner plutselig en smerte i den ene leggen. Og ser et knust egg ligge ved føttene mine. FAAA-EEEN! roper jeg... river av meg høretelefonene og bråvender meg. Jeg snur meg i retning bort fra veien - slik at jeg ikke rekker å se bilen som passerte bakfra, før den har runda svingen.

Bak meg går det to gutter. En stor forran og en liten bak. Siden jeg ikke ser noen andre mennesker, ikke hører noen små gutter bak hekken - og som sagt aldri rakk og registrere at det hadde passert en bil.... (Ja, men musikken var høyt!).. så konkluderte jeg med at disse guttene hadde truffet meg med et egg. De var veldig langt bak meg...og den ene hadde ramla av sykkelen sin.... men gutter er jo ofte gode til å kaste, osv... Teorien skurra litt - men det var den eneste jeg hadde der og da. Jeg stoppa opp, stilte meg bredbeint med hendene i sidene og venta til de kom opp til meg. Da så jeg at den ene gråt og hadde egg over hele genseren sin.

De kunne fortelle at det hadde kjørt noen ungdommer forbi og kasta egg i forbifarta. Herregud - det er jo livsfarlig. Ihvertfall veldig farlig! En gjenstand som kastes fra bil - får i tillegg til kastekraft - også kraften fra farta bilen har... Tenk om noen av oss hadde blitt truffet i ansiktet?!!!

Jeg var så forbanna. Og løp videre oppgitt og rystet.

Etter et par kilometer til treffer jeg på en venninne, som er ute på sykkelen og lufter bikkja si. Vi hilser og fortsetter i hver vår retning. Da jeg kom hjem, kunne hun jeg hadde møtt, fortelle at hun rett etterpå hadde opplevd at noen hadde kasta "noe" fra en bil - og bikkja hadde blitt vettaskremt - som resulterte i sykkel og venninne over bikkje.... Ja, dere skjønner tegninga.

Hva er dette for noe???
Hvor dum kan man bli, egentlig?! Og de er jo tydeligvis flere i bilen.... og sjåføren må jo hvertfall være 18 år.... Og INGEN er fornuftig nok til å skjønne at dette er en farlig lek....

Selvportrett med mobilkamera.
Ok - leggene mine er ikke et vakkert syn sånn til daglig. Og blekere etter en sommer, har de neppe noen gang vært... Men de ser ikke akkurat penere ut idag med BLÅMERKE på størrelse med et stort eple bakpå.

Ps. Jeg burde nok ta en tlf til politiet. Vi er nok ikke de eneste som er offer for disse faens pøbeljævlene!

8 kommentarer:

 1. Uff er det mulig?? for noen duster! ring politiet ja!

  SvarSlett
 2. Merker at jeg hisser meg opp også. Veldig kult! Veldig modent gjort! Veldig smart, gutter! Hvis de i tillegg var over 18 år....Herregud, sier jeg bare! Førerkort har de klart å skaffe seg!
  Det er dessverre noen få gutter ( nesten alltid gutter,ja)som liksom MÅ finne på "artige" ting - knuse noen ruter på skolen, ødelegge litt her og der, angripe andre... Feige usle kryp! (Dette var mest til de pøblene, da, Trine, ikke til deg;)

  SvarSlett
 3. Jeg skvatt da jeg så tittelen på innlegget ditt - men du har jaggu meg god dekning utsagnet! Meld jævlene. Det de holder på med er livsfarlig.

  (Og så er jeg litt imponert over at du faktisk jogger, og det uten å skryte av det i bloggen din. Selv benytter jeg enhver anledning til å tilfeldig nevne slike bragder.)

  SvarSlett
 4. Himmel! Ja, det kan bli farlig, ja. Men det har de garantert ikke tenkt på, pøblene... De ser nok bare det morsomme i å kaste "bare et egg", men skjønner ikke at det kan bli konsekvenser... Sånn som venninna di som ramla over hunden sin med sykkel og det hele... Eller den lille gutten som ramla av sykkelen sin.

  Jeg veit ikke hvor mye politiet får gjort så lenge de ikke har no bilnummer eller signalement, men hvis du (og gjerne de andre som du møtte på din vei i går) melder hendelsen til politiet, så kanskje de holder øynene litt mer åpne - og straffen blir også større når (ikke dersom, men når) drittungene blir tatt.

  ...og det så langtifra godt ut det blåmerket! *blåse på*

  SvarSlett
 5. Ring avisa, sier nå jeg! Da kan det hende at noen vitner/lesere vet hvem disse tomsingene er.
  Politiet gjør sikkert ikke stort i en slik sak....

  Herregud, så forbannet jeg hadde blitt om det var meg! Argh på dine vegne!!!!

  SvarSlett
 6. Uff!! Dette må du gå vidare med.

  SvarSlett
 7. Oj! Skjønte at her var det noko alvorlig - pga overskrifta..Trine er sint! Og det har ho all grunn til! Sikkert lurt som Lina skriver, å kontakte avis. Håper drittsekkene blir tatt!
  Og så håper eg du får ein bedre dag i dag!

  SvarSlett
 8. Dette er det verste..!!!
  Meld fra til politiet! Noen kan ha sett bilen og sånn sett få tatt de det gjelder.. Dette er ikke moro :(

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails