2. august 2010

Lisa Ekdahl/Melissa Horn/Ny yndling?Jeg var en gang veldig fascinert av Lisa Ekdahl. Jeg ELSKET musikken hennes. Jeg hørte ikke på noe annet, mens jeg gikk gravid med min førstefødte i 1994. Jeg brettet babytøy og sang Lisa Ekdahl for fulle lunger. Men det gjaldt bare hennes svenske album. Det andre brydde jeg meg ikke så mye om. Jeg kjøpte alt hun kom med - men endte opp med svenske-Lisa. Bortsett fra det med å være gravid (jeg ER ferdig!), synger jeg fremdeles Lisa Ekdahl - for hva mine lunger kan tåle.

Nå har det kommet en ny svensk, ung syngedame. Melissa Horn. (jada, det har jo vært mange svenske syngedamer siden 1994 - men denne er spesiell) Hun har ikke den samme, karakteristiske stemmen som Lisa. Men hun synger vakkert. Og musikken kan til tider minne om den andre. Jeg tror jeg er begeistret for denne unge, flinke jenta. Og fullt mulig jeg kommer til å synge Melissa Horn, med den stemmen jeg har (ikke all verden, den asså) utover høsten.

Nå setter jeg på litt Lisa og litt Melissa (Spotify) - tar på brillene og syr videre på barnehageveskene til Alida og Andrine.

8 kommentarer:

 1. Jeg likte også Lisa. Skal sjekke ut Melissa. Spotify er genialt :)

  SvarSlett
 2. Jeg har også elsket Lisa Ekdahl fra første album og vender stadig tilbake igjen til henne. Senest i bilen i forrige uke. Ja, for full hals.
  Og jeg har lagt merke til denne Melissa Horn. Stoppet opp når det kommer en slik reklame for henne på tv, og jeg har tenkt at hun minner meg veldig mye om Lisa. Kanskje jeg må få henne inn på Spotifyen min jeg også da. Ja, det skal jeg gjøre nu. Thanks ;)

  SvarSlett
 3. Melissa Horn har jeg også hørt litt på. Deilig musikk. Mange fine innlegg du har skrevet i sommer. Jeg rekker jo ikke å kommentere alt,men det vinduet, det var flott, altså! Så flinke dere er!

  SvarSlett
 4. Melissa var ikke dum, dessuten er jeg jo så glaaaad i svensk :) Lisa Ekdahl rakk jeg å bli mer enn lei av da jeg jobbet på kul café og den sto på repeat en hel sommer, ispedd Bo Kaspers Orkester. De hørte jeg på her om dagen og fant ut at ja... ikke bare dumt.

  SvarSlett
 5. Ja , du sitter vel og nynner "Hur skal det gå?" mens du syr barnehagevesker.
  Flott musikk, og sikkert flotte vesker;)

  SvarSlett
 6. Lisa gikk på heavy rotation her også og da reklamen for Melissa kom på tv'n gløtta jeg opp og tenkte på Lisa. ☺ Nydelig P-innlegg under her.

  SvarSlett
 7. Denne var ikke dum nei - helt klart at vi er omtrent like gamle, har også alt av Lisa Ekdahl på svensk... diggbar musikk enda :)

  SvarSlett
 8. ååhh... Jeg spillte alltid Lisa Ekdahl CD'en når jeg vasket i stareveien ;-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails