22. august 2010

Bursdag og sånt

De skjønner nok ikke konseptet helt og fullt.
Men det er spennende å få pakker.
Og det er artig å leke med venner.Og det er litt slitsomt....


Ser ut som Alida synes det er like greit at det er bursdag bare én gang i året.

12 kommentarer:

 1. Heisann,
  Nå skrive eg te alle så har kommentert på mitt forslag om BLOGGTREFF for å fortella at eg har fastsatt dato for treff te 5-7 november :o)

  SvarSlett
 2. He, he, litt slitsom med bursdag, ja. Søte jenta. Hvor var søstra?

  SvarSlett
 3. Gratulerer med vel overstått 2-årsdager :-) Bursdag er slitsomt for noen og enhver det, og som så mye annet, er det greit at det bare kommer en gang i året... Du har så masse skjønne kjoler til jentene dine!!

  SvarSlett
 4. Bursdag kan være slitsomt for liten og for stor, men veldig moro og:-) Vel blåst! Søt bursdagsjente:-)

  SvarSlett
 5. Enig med Alida i at det er nok men en bursdag i året. Personlig kunne jeg tenkt meg å ha bursdag om lag hvert femte år eller noe sånt. Søte bilder!

  SvarSlett
 6. Liker best boka bak Alida som heter "Jeg er søt" :-) Kunne ikke ha passa bedre! Takk for koselige timer - jentene mine kunne definitivt tenkt seg å være lengre!

  SvarSlett
 7. Det var vel stas med gaver og sånt, men ellers er det kanskje et pes.... Vi er i gang med forberedelser til Hennys bursdag - mest pga gutta, egentlig. Det står så mye på programmet utover i uka og i helga, at bursdagen blir delt inn i små bolker og på flere dager.
  Håper det går bra i barnehagen i dag!

  SvarSlett
 8. Hehe, det er slitne bursdagsbarn på slutten av dagen ja! Vi hadde den første av tre etapper feiring i går, en meget fornøyd prinsesse som la seg sliten i går kveld :)
  Ikke så kjekt med bursdagsfeiring og mor med gips, da er det greit med gode hjelpere! Må innrømme at det ikke var så verst å sitte og se på alle andre ordne opp da ;)
  Ha en strålende mandag!
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 9. Gratulerer med 2x2! Så gøy. VI har dobbel treårsdag i morgen... snufs! Den ble feiret i går, og det var utrolig gøy! Ungene var i 120 hele dagen, de skjønte virkelig at de hadde BURSDAG!!! HERLIG herlig med tvillinger. Er enklere nå... Eneggere dine? I alle fall veldig like :)

  SvarSlett
 10. Fest tek på både for store og små!

  SvarSlett
 11. Å så søt da! Ikke rart bursdag kan være overveldende. Man er jo ikke vant til å være midtpunktet en hel dag på den måten... Veldig søt da!

  Og fantastiske kort dere fikk i posten. Skjønner godt du holdt på å le deg skakk!!! He he....

  Smil fra Tone

  SvarSlett
 12. Kjempesøt! Og de syns sikkert at det var stas, selv om uttrykket var litt betenkt her. Vel blåst!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails