5. april 2011

Over skulder`n.

Tiden har kommet, hvor jeg lister meg på tå inn i kjellerboden eller gjestedoen. Jeg åpner alle dører i kjeller-systua på en armlengdes avstand.... og kikker meg godt rundt, før jeg går inn i rommet. Jeg kikker meg stadig over skulderen i disse dager. Årsaken er at det er vår - og vi har allerede hatt vår første Eddie på visitt. Han stod midt på kjøkkengulvet. Midt på høylys dag.

Jeg skrev om Eddie ifjor også. HER. Blir visst tradisjon å dra fram disse bildene år etter år..... Men jeg orker jo ikke være med på å fange sånne flere ganger, kun for bildene sin skyld. Og siden jeg selv har tatt bildene - så kan jeg jo bruke de akkurat så mye jeg bare orker.


Jeg vet det er helt tullete å være redd for denne. 
Men jeg kan ikke hjelpe for det....... De er gigantiske!!!


(Hvis du klikker på bildene - kan du se kjekkasen på enda nærmere hold!)

Jeg priser meg lykkelig over at soverommet vårt er i 3 etg. 
Der har jeg aldri sett andre dyr enn Ella.

God tirsdag, bloggedamer (og menn)!

15 kommentarer:

 1. Gosh! Den VAR svær! Eg likar ikkje så godt edderkoppar eg heller, men hysterien har avtatt med åra, (i motsetnad til flyskrekken...).
  Men når dei er så svære, så vil eg ikkje ha den i håret akkurat.....

  SvarSlett
 2. Fysj! Kan forstå angsten. Nettopp det som er så fint med vinteren - slipper slike "små"-kryp...
  Eg skal ikkje vise desse bildene til mannfolka i familien. Det er dei som har mest angst for slike her i huset :)

  SvarSlett
 3. iiiikkk! Håret reiser seg på armene. På den annen side, hvorfor skal du ha det bedre enn oss andre;-)hehe bare å stålsette seg nå Trine, Eddie var på besøk her forrige uke...

  SvarSlett
 4. Ååååå, fytti HELSIKE for et kryp!!!! Har en fjortiss i huset med fullstendig edderkoppskrekk, glad hun ikke så disse bildene!
  Skjønner du ser deg for, da ja!

  Men vi fikk tak i ett eller annet vidundermiddel kjøpt hos fargehandelen, det sprayet vi rundt hele huset, i alle tenkelige åpninger (vifter og sånn, vet du), og så ikke et insekt på ett år! Om du vil, kan jeg spørre kjærestemannen min hva det het når han kommer hjem.

  SvarSlett
 5. det der er det styggeste og kvalmeste og skrekkelige jeg har sett siden jeg så importerte grøsserfilmer på 80tallet. Jeg hadde nok flyttet!

  SvarSlett
 6. Å fytti, jeg har skikkelig skrekk for disse ekle krypene. De var jo ikke akkuratt så små de du hadde fått tatt bilde av... Nå når jeg satt og så bildene dine hoppet jeg i sofaen for jeg følte noe krøp på foten min...uuæææ

  SvarSlett
 7. Jeg delte i flere år kjellerstuen hos mine foreldre med sånne beist.
  Og jeg skal aldri, ALDRI, ALDRIIIII flytte syrommet mitt ned i denne kjellerstuen (enda jeg aldri har sett så digre kryp her på Jessheim heldigvis)
  Jeg blir glad for alle vidundermiddel tips, liker nemlig ikke de små som kommer fra peisen i tv-stua heller....

  SvarSlett
 8. Har Eddie søsken? Er det mange av dem?

  SvarSlett
 9. Eddie har både søsken og stesøsken, tanter og onkler, barn..... mange barn!

  SvarSlett
 10. Herregud, denne var alt for svært!!! Rett og slett! BRRRRR :/

  SvarSlett
 11. DU tuller... Finnes det sååå store edderkopper i Norge? Sukk.. Synes jeg var tøff i trynet som tok å knærta årets første i går helt uten hjelp av gubben. Men den var bitteliten i forhold ja..

  SvarSlett
 12. Har hatt besøk av noen sånne på den størrelsen jeg også - da vi bodde i leid sokkelelilighet i Asker. Det ekleste var den gangen jeg satt og ammet og det kom en krypende oppå sofakanten. Uææh! Nei, ungen ble ikke kastet i golvet - det gikk bra.

  Pleide å fange dem i syltetøyglass og hive de så langt jeg klarte fra leiligheten.

  SvarSlett
 13. DEN var STOOOOR ja!!!!!! Trur jeg hadde svimt av hadde jeg møtt en sånn uten glass mellom oss, ser jo ut som en sånn man ser i dyrehagen, ikke en jeg hadde likt å finne i huset mitt i hvert fall!!!!!

  SvarSlett
 14. Oioi, den minner om Argarapp i Harry Potter!

  SvarSlett
 15. Fytti katta for en stor edderkopp. Det er greit å lese at andre har det som meg. Jeg går ikke engang i boden jeg..... de henger jo i taket og er store som krabber.
  Og jeg har ofte en følelse av at de er over hodet mitt i mørket når jeg skal sove.
  Bloggen din er en av mine favoritter, og leses hver dag.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails