12. april 2011

Smør på brødskiva di sjøl!

Selvstendige unger er deilig. Det kan noen ganger bli litt mye.... Men alt skal øves inn. Og vil de gjøre sjøl - ja, da må de få prøve seg!

Alida og Andrine vil smøre brødskiva si sjøl:


Sjølgjort er velgjort. 
Hun spiser i allefall. Det er det viktigste!

God tirsdag, folkens!

11 kommentarer:

 1. Viktig med litt pågangsmot!
  Den så igrunnen riktig god ut den skiva :-)
  Super dag til deg og dine!
  Klem fra LIV

  SvarSlett
 2. Veldig godt jobba! :D
  Jeg syns også det er deilig med unger som skal gjøre tingene selv. :) Litt mer slitsomt når det ikke passer inn på agendaen, da... F.eks. at Tassen finner ut at han skal ta på sko og gå ut og leke når vi egentlig skal gå opp trappa (da må vi gå gjennom gangen hvor det er både sko og ytterdør) for å skifte bleie eller for å sove... Det ender som regel med raserianfall og frustrasjon. ;)
  Men stort sett går ting veldig greit når han skal klare sjøl. :D
  Snuppsi derimot... Hun har kommet i en alder der mamma og pappa godt kan gjøre tingene for henne. Det er mest praktisk og bedagelig - for henne ;)

  Herlig bilde av brødskiva, forresten! Nå ble jeg sulten. Så da er det lunsjtid. Ja, det er det!
  Ha en nydelig dag :)

  SvarSlett
 3. Ja... den brødskiva ser omtrent ut som den jeg ville ha smurt til meg selv den :) Flink jente :) For en fantastisk interessant historie du deler i mitt kommentarfelt! Jeg kan bare tenke meg til hvor vanskelig dette måtte ha vært for din farmor! Skulle ønske noen så råd for å sette sammen slike historier til en bok.... og likeså historier om hvordan kvinnene led og ikke minst JOBBET under krigen... Det er mange skjebner vi ikke så lett husker i forbindelse med krigen. Dette med "Tyskerjenter" er en stor del av en skjebne som burde ha handlet om kjærlighet og tapt sådan men som desverre handler om helt andre ting.... takk for at du delte.

  SvarSlett
 4. Hehe :) Gårsdagens frokost her var brødskive med prim og kaviar. Jeg smurte først klart før jeg fikset litt på badet og ordnet bhgsekken, og vips så hadde toåringen funnet kaviaren og tilsatt litt på toppen.. Meeen, det ble spist med ett smil om munnen.. Blææ :P hehe.. De er flinke som klarer sjæl :)

  SvarSlett
 5. Herlig bilde ღ og fristende brødskive :)
  Tror jeg må begynne med middagen her, for
  nå kjente jeg at jeg ble sulten... Egg og
  kaviar er en av mine favoritter :)
  Ønsker deg en flott dag videre, klem Mette

  SvarSlett
 6. Ha ha, et herlig smørbrød!

  SvarSlett
 7. Deilig! Kommer seg opp og fram jentene dine! :)
  Her har vi også ei som skal klare seg sjøl. Ho sliter med å beholde innholdet på skeia oppå skeia heilt til den kommer inn i munnen. Men SKAL spise sjøl. :)

  SvarSlett
 8. Herlig!:-)
  Helt enig, det viktigste er at de spiser!!
  Takk for kos kommentar hos meg idag!

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 9. Fantastisk;-)Og for noen øyenvipper. Fantastiske, de også!

  SvarSlett
 10. Så flinke jenter. :)
  Når Kasper smører maten selv blir det som regel brunost med majones på... Og han påstår at det smaker godt! Ikke vet jeg, og ikke vil jeg teste det heller! Men han spiser opp hver eneste smule, og da får det liksom være det viktigste i det hele! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails