6. april 2011

Gamle klær. Facebook og tommel opp!

Det har aldri vært mer populært å lage ting for å selge, som nå. Vi er mange - og det skal noe til for å vise seg fram. Man må bruke de verktøyene man har tilgjengelig.

Jeg blogger : Jeg har faktisk ikke mindre enn 3 blogger....  Det burde være mulig å bruke en mal hvor jeg slår sammen bloggene. Men jeg liker samtidig at de er hver for seg. Da blir det mer oversiktlig for den som skal lese og finne fram i den bloggen, hvor de har interessen sin.

Jeg er på Facebook...Og er rimelig aktiv.

Man kan også ha interessegrupper på Facebook. Vi har en Slengkyss-gruppe for putene. Og jeg har en gruppe som heter Kjoler og Sånt. Disse ble laget før man kunne lage sånne enkle produkt-sider med en "LIKE"-knapp. Og jeg har innsett at jeg må gjøre om de to gruppene til sånn LIKE-sider. Det er av en eller annen grunn enklere og bedre. Synes jeg.

Jeg har også bestemt meg for at kjoler og sånt-facebooksiden skal hete Bonka Rakka. Her ser jeg jo at jeg burde tatt en avgjørelse på dette, innen jeg starta med blogging, facebook-sider osv. Men man kan jo ikke tenke på alt heller......

På Epla er Bonka Rakka-navnet opptatt.......  Så der får jeg fortsette å bruke Kjoler og Sånt.  

Men alle sånne ting tar såååååååååå laaaaaaaaaaaang tid å gjøre. Så det brukte jeg gårdagen på! Men nå er den nye Bonka Rakka-siden på plass. Jeg har rota i gamle bildearkiver - for å vise noe av det gamle jeg har gjort. Og så skal jeg følge opp med nye ting som blir til, i denne omtalte edderkoppbefengte systua mi.

Jeg begynte med å male og sy  personlige barnehagevesker - da Emilie var ca 1 år. Det er 15 år siden. Jeg gjorde det mest fordi det var gøy. Men også for å tjene noen ekstra kroner - slik at jeg kunne være hjemme med henne, utover det første året med permisjon. Jeg har oppgjennom årene malt og sydd veldig mange av disse veskene til venner og venners venner! 


Her er eksempler:Jeg begynte å sy klær i januar 2004. 
Dette er noe av det som ble til fra starten:


Mens jeg ennå bodde i Sør-Korea, hadde jeg syhjelp fra en søt dame som het "Helene". Hun het ikke Helene, egentlig: Men det var hennes vestlige navn. Det ble ikke mulig å fortsette arbeidet med henne, da vi flyttet hjem igjen; Hun kunne ikke engelsk- og vi kunne ikke kommunisert long-distance. Men det var gøy så lenge det varte!


Mine første hjertekjoler og barnekjoler (med engler, hjerter og tekst) er fra 6 år tilbake. Nå er tiden kommet for nye ting. Det betyr ikke at man trenger å finne opp hjulet på nytt - så lenge kjolefasonger og modeller funker. Men det er de detaljene; Der er det mye morsomt å finne på!


OK. Nå har jeg skravla nok!

Har du lysst å bli med i Bonka Rakka-gruppa på Facebook? 
Klikk på bildet under!


Riktig god onsdag. Med eller uten Facebook!

8 kommentarer:

 1. HAer ikke fjesbok jeg men jeg er stoooooor fan av dine design uansett :)

  SvarSlett
 2. Herlighet, så mye fint du har laget opp igjennom!
  Barnehageveskene var knallflotte!
  Klart jeg blir med i Bonka Rakkagruppen:-)

  SvarSlett
 3. Du er berre så fantastisk flink! Eg held meg her i bloggen eg, er ikkje på facebook ser du. ;)

  SvarSlett
 4. Moro å se. Klart jeg liker!
  Skravle mer, Trine!

  SvarSlett
 5. Så mye flott du har laget! Fint med et lite tilbakeblikk i arkiva.

  SvarSlett
 6. Aha, det var med barnehagevesker du begynte! Mye fint fra systua di, Trine. Klart vi skal like deg på fb. ☺

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails