2. oktober 2010

Venninne i arbeid

Selv om jeg har besøk av en venninne, som jeg ikke ser så ofte - betyr ikke det at jeg kan sluntre unna skolearbeid. Det artige skolearbeidet!
Isteden setter jeg venninna mi i arbeid - som modell for meg.

Og hvilken modell!
I denne oppgaven skulle vi leke med laaange lukkertider. Vi måtte ta noen bilder (herregud - skikkelig skitmange!!) for å få et tøft resultat som dette.
Her har jeg brukt 20 sekunder - og bildet er kun gjort om til sort-hvitt i ettertid. Ellers ikke noe photoshop-jukserier!
Bildet er tatt forran det svarte kina-skapet vårt. Sirkelen rundt hodet er beslaget på dørene. 
Og Line var superflink til å holde hodet stille. Det er ikke lett i 20 sek! - og bevegelsene i ansiktet ble ikke sjenerende store. Ganske kult (og litt rart) dette bildet!

Fortsatt fin lørdagskveld!

10 kommentarer:

 1. Kult! Flinke studinen. ☺ Håper modellvenninna syntes det var artig å settes i arbeid mens hun var på besøk. Har du overlatt gulvvasken til henne også kanskje?

  SvarSlett
 2. Stilig bilde! Kult at du eksperimenterer!

  SvarSlett
 3. Litt sånn "fra den andre siden-feeling." ;o) Kult!

  SvarSlett
 4. Bra jobba begge to!!! hadde jeg klart å sitte så stille i 20 sekunder? idontthinkso! Hadde vel forsåvidt ikke klart å ta bildet heller, så jeg er herved imponert:)

  SvarSlett
 5. Wow. Det var jo supert! Skikkelig stilig!

  SvarSlett
 6. Vi fotograferer mye ute om natten, og da er det selvsagt umulig å unngå lange lukkertider. Resultatet blir enten elendig eller fantastisk (mest det første)! Du har en stødig venninne der - og plasseringen kunne vel neppe vært bedre! Tenkte øyeblikkelig på gudinnen Jave.

  SvarSlett
 7. Så tøft! Foto er så gøy.. Vurderer å bytte karriere. Synd at man må ha talent og sikkert litt penger på bok for å leve av...ellers hadde jeg satset på en kunstner-foto-frilans-karriere tvert. :)

  SvarSlett
 8. Skikkelig tøft!!
  Mye morsomt med kamera og lukketider :)

  Lykke til videre :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails