17. september 2010

Vil du prøveligge?

Vi har vært ute og kjøpt seng til Emilie. På Ikea. Helt ok utvalg: man kan velge kombinasjoner av hardhet på rammemadrassen og overmadrassen. Så kjekt!

Hun er en travel dame, den dattara vår - og skulle jo ideelt sett vært med på varehuset for å prøve seng. Men neeeeida: Aldri tid, vet du! Så da drar mor og far alene. Med ønske om MYK seng fra tøtta.

Vi tester myke senger. Jumper litt. Legger oss ved siden av hverandre. Jeg sender en tekstmelding, mens jeg ligger der. Akkurat som hjemme.

Vi finner en seng vi liker. Joooo....hm..... kanskje...Senga er myk og deilig.
Vi fikk snakke med en sengeekspert (ung jypling fra nabolandet i øst). Vi forklarer at jenta vår er høy og har en vekt (hun sikkert setter pris på at jeg ikke offentliggjør her, sånn uten videre).... Og den mykheten vi tenker er myk og fin for jenta - viser seg å være veldig langt fra hva vår venn sengeeksperten, mener er riktig for henne. For denne mykheten, burde man ha litt sånn Barbie-kropp: Altså med Emilies høyde (nærmere 180 cm) - burde hun veie ca 45 kilo, eller noe i den duren. Og det gjør hun heldigvis ikke!

Så da landa vi på en hardere rammemadrass og mykere overmadrass... Og det ser heldigvis ut som det faller i smak.Jeg ville egentlig fortelle med dette innlegget, at det er flott at Ikea har fått 90 dagers prøveligg av sengene. Er man ikke komfortabel med kjøpet: Retur!

Da vi kjørte hjem med 90 dagers prøveligg-seng i bilen, kunne jeg ikke fri meg fra tanken: Det er godt at reklamasjonsretten på meg har utløpt. Jeg antar at jeg (etter 4 unger) har bestått prøveligg-testen....... (mannen nikka hvertfall, der ved siden av meg).

3 kommentarer:

 1. Ha-ha! Kjekt å høyra frå deg igjen, og nydeleg bilde av deg til høgre her! Reine modellen! :)

  SvarSlett
 2. Hehe! Du har nok bestått prøveligg testen med glans ;)

  SvarSlett
 3. Ler!
  Det samme mener mannen min om meg, at jeg har bestått prøveligg perioden :-p
  Flott garanti de har da :)
  Greit å prøve sengen noen mnd.. En merker fort om en ikke kan bruke den :)
  Lykke til :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails