25. september 2010

Må de vaskes?

Svaret er Ja.
Jeg snakker om kosekaninen. Mimi, som vanligvis bor i senga til Andrine - men som har fått være med som trøst, de første (vanskelige) ukene i barnehagen; Den har sittet ved bordet - og fått spise både av banan og brødskive med kaviar. Hun har vært i sandkassa og ellers rundt omkring. Hun hadde blitt skikkelig møkkete!

Mimi bare måtte få en runde med såpe og vann! Dette var mens hun fremdeles egentlig var med i barnehagen.... Men jeg prøvde meg, med at hun skulle ta en hjemmedag og bli ren og tørr til kveldskosen og leggetid. Andrine var ikke helt enig. Hun parkerte seg selv forran vaskemaskinen, den halvannen timen Mimi tumla rundt inni der sammen med håndklær og kluter..... Og hun gråt sine modige tårer. Hele den tiden vasken gikk!!


Jeg håper Andrine tilgir meg, for å publisere dette triste bildet av henne. 
(Det som legges ut på internett, blir som kjent liggende der - for evig og alltid) 

Ps. det hører med til historien, at Mimi ikke har vært tilbake i barnehagen. Det har ikke vært nødvendig; Andrine blomstrer i sitt nye miljø og har lagt vekk både smokketrøst og annet. Nå er det bare lek og moro som gjelder :)

7 kommentarer:

 1. Å, så skjønn historie!
  Jeg har jo vært så heldig å få møte Mimi, men tror vel ikke at jeg fikk holde henne særlig lenge...
  Godt å høre at det går bra i barnehagen!

  SvarSlett
 2. Traume! Godt å høre at alle trives i bhg nå og at Mimi venter hjemme, rein og god.

  SvarSlett
 3. Dette minner meg om Kalle-Bjørn. Kjøpte en liten, lakserød kosekanin til Amalie før hun ble født. Den ble kjøpt i en liten by i Frankrike Saint Guilhem le Desert. Når vi tok av hetta med kaninørene var det egentlig en liten bamse. Derav navnet Kalle-Bjørn. Denne har vært elsket av den lille frøken som det kjæreste hun eier og helst vil hun ha den med seg hele tiden, men den bor i sengen hennes. I dag, etter å ha vært elsket og klemt, tygd på når tennene sto i kø og vasket flere ganger ser den nesten ikke ut. Den er sliten. Vi har vært 2 ganger oppe i landsbyen i håp om å få tak i en ny, men de har dem ikke mer. Har kjøpt andre, velsig søte og myke, men de duger ikke. Kalle-Bjørn er toppen og må vaskes i all hemmelighet. Det er nå søtt at de små er så glad i kosedyrene sine.

  SvarSlett
 4. Ja barnehagestart er harde greier! Men det var jo godt at både Andrine og Mamma kunne få hjertefred med en rein Mimi hjemme:)

  SvarSlett
 5. Hellenussen så søtt :) Kristoffer hadde "Pingu" som føølgesvenn, en liten pingvin som sikkert var like høyt elsket som Mimi :) Godt å høre at det går bra i barnehagen! Koselig blogg du har :)

  SvarSlett
 6. Traumatisk opplevelse;-D
  - her sniiikes kosedyret ut av armene på natta..!
  Ha en fin søndag,
  klem Hege.

  SvarSlett
 7. Så bra at barnehagestarten bra! her har kosedyr vært i badeland ( vaskemaskin) og etterpå kjørt karusell ( sentrifuge), det har både dyr og eiere vært strålende fornøyd med. Eierne har for så vidt vært litt misunnelige for de er jo aaaaaaldri i nærheten av den slags luksus.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails