18. juli 2010

Soving. Og litt rot.Jentene sover som regel i sine senger. Også på dagtid - såfremst vi er hjemme (noe jeg prøver å være når de skal sove: bedre søvn på dagen = bedre søvn på natta).
Det er ganske koselig å lytte ved døra når de er lagt i sengene sine: De konverserer. Masse babbel. Og mye fornuftig etterhvert. De er veldig flinke til å prate.

Jeg måtte liste meg inn idag, etter at det ble stille. Og der ligger de. Så fredlige. Begge har bretta madrassen og lagt seg halvveis ned på sengebunnen. Det er noe de har begynt med siste tiden. Det er en haug med bamser i hver av sengene. Vanligvis får de velge 1 stk bamse hver fra hylla - i tillegg til den faste, uunnværlige kosekaninen. Var litt flere der idag.....

De har ikke skjønt hvordan å komme seg ut av sprinkelsengene ennå. Jeg kan ikke påstå at jeg ser fram til den tiden. Er nok rett rundt hjørnet.... Og jeg har sett eksempler fra soveromslivet til tvillinger hos venninner. Grøss og gru! Og litt Tji-hi og Ho-ho.

9 kommentarer:

 1. Så søte de er, der de ligger. Du er heldig som fortsatt har dem i sprinklesenga. Min yngste flyktet fra den da hun var halvannet - og siden har det bare vært bøll på leggefronten.

  SvarSlett
 2. Barnefaren er jo så handy, få ham til å snekre et topplokk på senga og sleng på en hengelås = problem løst. ☺☺

  SvarSlett
 3. Helledussen!
  Jeg har alltid vært fascinert av tvillinger. Tenk så mye glede de har i hveradre! :D
  Også så søte de er der de ligger på sengebunnene sine med madrasser og dyner og bamser hultertibulter! <3

  Jeg er enig med Elisabeth her... Sleng på lokk! Og hør gjerne om handymanmannen din tar imot bestillinger på sprinkelsenglokk, for jeg regner med at min turbotass kommer til å få behov for sånt etterhvert også ;) :P

  SvarSlett
 4. Ungar er søte når dei sovnar litt sånn hulter til bulter! Ser fram til mange artige bilder sovestillingar når to stk har lært å krabbe ut av senga ;)
  Takk for fotoprogram tips! Det vert vel litt prøving og feiling med foto -collage framover.

  SvarSlett
 5. Søsteren min har tvillinger. En kveld hun skulle titte inn til de etter at de hadde sovna, fant hun den ene senga tom. Angsten rakk å renne gjennom henne før hun kom på å se i den andre senga. Jørgen hadde krøpet opp i senga til Andrea og der lå de så fint å sov tett inntil hverandre. :)

  SvarSlett
 6. Heisann,
  Såå kjekt at du likte bloggen min da - blir jo så glad :o)

  Blei superhappy øve at du la igjen spor itte deg sjå meg, for då fant eg jo deg og de 3 (!) bloggane dine! Rett og slett imponert!!!

  Dei putene e jo ikkje mindre enn fantastisk flotte (ser ikkje vekk fra at eg må ha meg ei :o))
  Og ikkje mindre imponert øve kjølebloggen din. E skikkelig kjolemenneske sjøl, og ser at dei med litt sånn puff nederst på armen (vett ikkje om du forstår ka eg meine :o)) faktisk kunne passt min ukurante fasong... Såg ikkje prisar, så eg lurte på ka det vill kosta å bestilla ein?

  Og så har du budd i Haugesund ja! Forstår ka eg skrive og du då tenke eg :o) Må vel kanskje gå øve te bokmål, men føle det blir mærr fra hjerta når en skrive på dialekt, akkurat som eg snakke direkte te dåkke på ein måte...

  Vel, vel, blei litt møkje her ja, men eg blei så ivrige... ;o)

  Små gleder i hverdagen, som å finna deg *tihi*

  Sommarhilsen fra Vestlandet

  SvarSlett
 7. Ingenting er vel saa soett som smaa barn som sover. Herlig! Faar haape det blir en stund til de begynner aa hoppe ut av sengene. Det blir jo ekstra staas for deg som har to naar de finner ut av det... Kan bli noen travle kvelder da.

  Og vi er i Nord Norge. Har bare noen innlegg paa lur som jeg skrev for jeg reiste. Skriver paa mannen sin Ipad naa, med amerikansk tastatur, saa det blir litt doble vokaler og saant.

  Haaper dere har litt mer sommer enn det vi har.

  Klem

  SvarSlett
 8. Så søte! :) Så bra at dei sovner så greit!Nyt det du, så får du heller ta bekymringene seinere når/hvis dei kjem ;)

  SvarSlett
 9. Så søte de er..... Det må være herlig å ha en tvillingsøster å sladre med på kveldene. "Sååååå du hva mamma gjorde eller????" Osv..

  Fortsatt god sommer til deg og dine skjønninger! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails