20. juli 2010

Aleine på den store muren!

Det var hvertfall slik det føltes...

Jeg har ikke/tar meg ikke så mye tid til å sitte ved datamaskinen for tiden. Jeg maler og jeg rydder - men mest er jeg sammen med barna, mens mannen sjauer og snekrer.
Men jeg leser blogger (avhengig?) og jeg tar meg kjapt tid til et bitte lite innlegg nå og da. For enkelhets skyld, bruker jeg idag et bilde som ikke trenger så mange ord.

Familien, som den gang talte 4 stykker, hadde en langhelg i Beijing, før siste retur til Norge fra Asia. Det var fint mulig å ta en langhelg - siden vi på dette tidspunktet fremdeles bodde i Sør-Korea. Vi fikk fullt utbytte av dagene, uten jetlag. Veldig fint!


Vi møtte kun ett eneste menneste på vår lille vandring på muren, denne dagen tidlig i juni. (det var han som tok dette bildet av oss!) Vi må ha vært usedvanlig heldig med guiden vår  - som var så grei å ta oss til en del hvor det ikke myldret av turister. Som dere kan se på bildet; det er ikke et menneske å skue på muren bak oss!


Ned fra muren kjørte vi bob-bane! Liiiite ålreit :)
Og for en neve sedler, kunne vi ta bilder med disse snasne gutta.

Jeg ser at jeg ikke har vært så flink til å lage innlegg om Korea. Det burde være fullt mulig, siden vi tilbragte 3 år der. Men siden dette er en blogg med mest tull og fjas - er det ikke så lett å lage tulle-innlegg om tilværelsen i Busan. Det var nemlig ingen spøk.... ;) 
Men det kommer helt sikkert noe etterhvert!

9 kommentarer:

 1. Snasne :-) Herlig ord!
  Jeg hører gjerne mer om Korea. Høres eksotisk og spennende ut! Du kan jo ha tema-dag på bloggen? F.eks er tirsdager øremerket "ordentlige" saker...
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 2. Enig eg og :o)

  Det e nok maaaange som hadde satt pris på sånne innlegg! 3 år e jo nok tid te å faktisk begynne å forstå et land og ikkje barra værr på besøk liksom.

  Eg vente spent i spenning ;o)

  SvarSlett
 3. Korea er jo eksotisk, vil gjerne høre mer om deres opphold der. Mer rar mat kanskje? Kule bilder fra muren, våre bilder fra den samme mur inneholder nok linselus for å si det sånn.

  SvarSlett
 4. Langweekend i Beijing høres ok ut! ;) Gleder meg til å høre fra Korea, sjøl om det ikkje blir tull-og-fjas-innlegg :)

  SvarSlett
 5. Ja, jeg leser også gjerne fra Korea (og Kina). Herlig å komme yil en turisttom mur!

  SvarSlett
 6. Så spennende :)
  Takk for kommentar på bloggen min.
  Ikke alltid like lett å finne tid til trening.Men når man først er kommet i gjenge så er det utrolig hva som går.Og både mann og barn har igjen for at mor "får ut litt" via trim ;)
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 7. Synst det er godt gjort å få vere åleine på muren!!

  SvarSlett
 8. Som alle før meg har sagt - vi vil svært gjerne høre mer om Korea, så da er det bare å skrive:) Ha en forsatt fin sommer, og lykke til med oppussing/maling. Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails