15. august 2012

Dette kan de!

Koreanerne får det til.
Alle skyskraperne i området har lekeplasser ved inngangen. Og siden byggene står tett - er det heller ikke langt mellom lekeplassene. Vi tenker derfor at alle lekeplassene er litt våre. Og vi vandrer fra den ene til den andre. Hele dagen, om så. Ungene blir ikke lei!


Det er virkelig fantastisk anlegg. 
Vi har noe å lære hjemme i Norge.

So long!

13 kommentarer:

 1. jeg er helt imponert. Og fascinert.

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke fått med meg dette..at du er i Korea.
  Det er jo helt Wow!
  :-)
  Nyt alt det spennende!

  SvarSlett
 3. Så fine de er! Og så rene og pene. Her er det vedlikehold ser jeg. Ja tenk hvis vi hadde slikt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er SÅ fint! Og her blir ikke noe ødelagt. Alt får stå i fred. Det er fantastisk å se at det går an :)

   Slett
 4. Eg kunne lite om Korea, og har blitt veldig imponert over alt du viser.

  SvarSlett
 5. Det ser skikkelig flott ut!

  SvarSlett
 6. Hei! Jeg kom tilfeldigvis over deg via instagram. La igjen en kommentar (vet ikke om du så det?). Bodde i Busan i 9mnd 2000/2001. Jeg var da 19 år, og ble med foreldrene mine, gikk på skole på en amerikansk militærbase, utrolig spesielt i grunn. Vi bodde også ved Hundah beach, på Dalmage (vet ikke om det skrives sånn). Ser at det er mye forandret, så mange høybygg!!! Har mange ganger lurt på hvordan det er der nå, derfor er det ekstra morsomt å følge deg! Har ikke blitt selv, men blir nok en trofast følger :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Skulle stå: har ikke blogg!

   Slett
 7. Hei Kirsti. Koselig at du vil følge! Ja, jeg så kommentaren din. Men glemte å svare. Tusen takk! Så gøy (og rart) at du har bodd i Busan. Vi kom jo da året etter du reiste - og siden den gang har det jammen skjedd mye i denne byen. Ungdommene går ikke lenger på militærbasen. Den internasjonale skolen (Busan International Foreign School) har vokst noe enormt. Det ble bygget ny skole for 3 år siden. Et fantastisk anlegg som Busan brukte 42 mill dollar på (!!!!!) Skolen har fra høsten 490 elever fra barnehagen og ut videregående. Jeg gleder meg til å ha ungene der i noen år.


  SvarSlett
 8. Ja, er sikkelig rart sted å ha bodd. Som 19 åring var det også veeeldig spesielt. Jeg var ferdig på videregående, og var litt på søken etter "what to do". Jeg gikk ikke på den "vanlige skolen" på militærbasen, men universitetet, tok noen fire fag (inkludert koreansk!), som jeg kan anse som livserfaring :)
  Etterhvert ble jeg kjent med en gjeng svensker, som jobbet der, var litt yngre og uetablerte. De hadde en haug internasjonale venner fra hele verden (Canadere, Amerikanere, Australienere osv). Det ble mye festing og karaokebar i helgene. GUD så gøy!!, og utrolig spesielt, som alt annet, i dette rare landet. Faren min jobbet for ABB, og vi hadde mye omgang med Veritas folk.
  Etter Korea, reiste jeg til Australia med en venninne. Dro med meg en fyr derfra hjem, og nå har vi en gutt på 3 og en jente på 5 mnd. Drømmer meg litt bort etter et liv som ikke er helt A4, hadde vært så gøy å se Korea igjen.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails