19. august 2012

Det e`kke bare Shell.

Det er mange ting med shopping i utlandet (Korea) som er hyggelig. Feks så er shopping av kosmetikk/kroppspleie en sann fryd: Du kjøper det du skal ha - også putter de en hel del annen stæsj oppi posen, som du ikke har spurt om å få: Service, kaller de det. Og det er akkurat dét det føles som: Ekstraservice. Å bli satt pris på som kunde. (Joda, jeg vet at man kan få vareprøver på kjøpet i parfymeriene i Norge også. Men som regel må man spørre. Og du får en bitteliten prøve. Kanskje.... Hvis de har.)

Feks var jeg i en parfymeriaktig butikk her forrige dagen. Skulle ha en peelingkrem, bomullspinner, deo og den berømte negelakkfjerneren. Jeg betaler gladelig. Og den søte jenta bak kassa må legge det i en stor pose - for hun har nemlig en overraskelse på lur. Altså servicen: En eske med innhold av stor flaske dusjkrem. Og attpåtil refill til pumpeflaska. Jeg ELSKER sånt!

Det er ikke en liten flaske. Den er en drøy halvliter. Og med refill.

Vi har noe å lære i gamlelandet Norge. Der må du spørre om et par sokker på kjøpet, til feks herredressen du er i ferd med å betale tusenvis av kroner for. Og er butikkpersonalet skikkelig i det gode hjørnet, så får du det. Kanskje......Hvis du er grei. Og de har klarert det med sjefen.

God søndag, folkens!

1 kommentar:

  1. Ja, sånt liker vi! Det skal jo egentlig så lite til før vi føler at vi har fått skikkelig ekstraservice. Her på berget, og spesielt i Oslo-området tror jeg, så skal vi liksom være takknemlige bare vi får bittelitt hjelp i butikken.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails