18. oktober 2011

Det gode livet

Jeg har mye å gjøre disse tider.
Det er mange som ønsker seg kjoler.
Jeg syr og leker dagen lang
i systua mi.
Det er fantastisk å få gjøre det jeg liker aller best i verden!

Gjør du det du drømmer om å gjøre?

14 kommentarer:

 1. Det gjør jeg! Og det er så viktig *smil* Er ikke no' særlig tess til å sy, men desto bedre å kunne følge sydameblogger! Misunner deg latten på det bilde *slurp*.

  Ha en fin dag!
  Ciao!

  SvarSlett
 2. Ja, jeg kan fylle dagene - både de med lønn og de uten lønn - med masse flotte gjøremål. Akkurat nå er det sånn ca 4 ting jeg gjør samtidig.

  SvarSlett
 3. Vel. Gjøremålene er givende, men jeg synes det er tøft å styre hus og barn og helbe familiesulamitten når jeg er uta av huset hver hverdag. Vurderer en turnusjobb.

  SvarSlett
 4. Javisst :-D
  Det er bare det at jeg har så mange drømmer, at jeg er så utålmodig, at hver dag byr på så mye fint og viser vei til en ny drøm...
  Svaret er ja, jeg gjør det jeg drømmer om :-)

  SvarSlett
 5. Så heldig du er! Skjønner godt du har mye å gjøre, for du lager de fineste kjolene:) Ønsker meg både en kjole og en jobb som du har, men - det er ganske bra å være lærer også, særlig når man kan sy med elevene i tre timer:)

  SvarSlett
 6. Gjør nok ikke det. Men så vet jeg ikke hva jeg vil heller da. En av de som lever i evig beslutningsvegring og latskapens vold.

  SvarSlett
 7. ..jeg drømmer om hva jeg skal gjøre, fordi jeg gjør for lite av det i virkeligheten, derfor må det tas noen grep. Snart.

  Jeg er veldig glad for at du syr (og søler!), og har skrevet om deg i dag, du søte hverdagsengel! Kan du ikke legge ut et bilde av systua di, så jeg kan se hvor du koser deg alle disse timene?

  Klem

  SvarSlett
 8. Så bra at det er mange som vil ha kjoler. Jeg prøver å gjøre noe av det jeg drømmer om. Min bittelille eplabutikk er et resultat av det!

  SvarSlett
 9. Det så deilig ut!
  Tjjjjja, svarer jeg. Må nok gjøre mye kjedelig som stjeler tiden min, men sånn alt-i-alt er jeg fornøyd altså. Blir litt for lite sying om dagen, men så er jeg ikke så fryktelig effektiv heller. Typisk høst! Kan ikke annet enn å kose seg litt også.

  SvarSlett
 10. njaa..egentlig ikke.
  vet ikke helt hva jeg egentlig drømmer om?
  men jeg skulle gjerne reist mer istedet for å bruke alle penger på hus og hage!

  klem!

  SvarSlett
 11. Å, som jeg misunner deg. Jeg er nemlig dritsliten og dritlei jobben for tida. Selv om arbeidet forsåvidt er givende, vil jeg jo mye heller holde på med noe morsomt som å sy, skape noe, ta en tur i skogen en nydelig høstdag mens sola er framme, bake brød, lese bøker og KOSE meg. Men sånn kosing gir jo ingen slant i lommeboka....sukk.

  SvarSlett
 12. Det er både ja og nei det!
  Jobben krev sitt, sliten når eg kjem heim.
  Ein gammal far krev sitt. Dei store draumane står på vent, men prøver å få gjort små ting i kvardagen som eg har lyst til, det kan vere lese, sy (faktisk)... ;)
  Men det vert tur til London no snart...

  SvarSlett
 13. Herlighet så fin den engelkjolen som frk. Virrum fikk. Gleder meg til å se hva du syr for noe spennende nå om dagen

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails