24. mars 2011

Total makeover.

Ella. Vår 11 år gamle storpuddel. Hun er verdens snilleste - men litt bjeffete på alle som går forbi  - og i verste fall stopper opp utenfor huset vårt - på veien hennes.
Hun får mye pels - hvis vi ikke er flinke til å klippe henne. Idag var den store makeover-dagen for Ella.

Vårrengjøring: Vinterpelsen skal av. Ella leker sau - og far klipper.


Vi har aldri hatt puddelklipp på Ella. 
Hun ser enten ut som en pelsdott. Eller så er hun, iflg skikkelige puddeleiere: Skamfert! 


Ella lar seg mer eller mindre villig skamfere.
Hun synes det er litt koselig også!


Og hun blir helt yr og stolt når hun endelig er ferdig: Når hun nydusja og lekkersmekker kan ta imot alt skrytet for hvor pen hun er - og hvor flink hun har vært.

Nå kan våren komme!


8 kommentarer:

 1. Fikk lyst til å klappe henne jeg nå, sikkert deilig?
  Kanskje det hadde vært noe for golden-gutten her også. (Klippingen altså, men han hadde sikkert likt å "klappe" på damen deres også!)
  Hadde ikke gjort noe og sluppet unna litt støvsuging, for herreguuuuud som den bikkja røyter!

  SvarSlett
 2. Nyklippet puddel- DET er vårtegn, det ;)

  Fiine hunden- og så flink :)

  SvarSlett
 3. Hehe, det ble plutselig ganske mye mindre hund! :o) Jeg vet ennå ikke helt hva vi skal gjøre med pelsdotten vår, i og med at hun heller ikke røyter... Kanskje spennende å se hvor langt ragget kan bli? ;o)

  SvarSlett
 4. Hehe.. så utrolig søt hun ble. :) Må være deilig for henne å få en sånn vårklipp, og fint for dere med litt mindre pels som kan bli full av sølevann. ;)
  Fikk lyst til å sende deg en skikkelig godklem etter det rørende innlegget om avskjeden med venninnen din. Godt verden ikke er så stor og at teknologien er genial. :)
  KLEM

  SvarSlett
 5. "Hun synes det er litt koselig også" :D

  SvarSlett
 6. Først må jeg si takk for svar på japaninnlegget! Det var gøy å diskutere noe med litt mer substans enn de evindelige hekleprosjektene mine, og derfor ekstra gøy med respons. Bra vi kan diskutere ulike perspektiv uten å bli frekk og utidig! ;) Men over til festligere ting - nemlig klippping av hund! Det så ganske gøy ut, jeg får lyst å prøve på min. Men den er en golden retriever, og jeg vet egentlig ikke hvor bra det ville se ut... Hun burde iallefall få vårvasken, men vi ligger visst generelt litt etter når det gjelder pelsstell. Iallefall er hun ikke for tykk lenger, men kan møte våren slank og smekker! Og illeluktende...

  Fin dag til dere!

  SvarSlett
 7. Hihihi,så søt den ble. :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails