25. mars 2011

Schtilig blogger-award.

Jeg har fått en award. 2 ganger! Fra 2 kjekke bloggejenter:  Glamourløse Hilde og Surresilje


Jeg skal fortelle 8 fakta om meg selv. Eller stylish facts. Og helst noe jeg ikke har delt tidligere.... Oh, kjære vene!

Ikke noe mer smalltalk her....jeg fyrer løs:

* Jeg har ikke farga håret mitt på 9 år - og det er ganske grått. Ikke så stilig, tenker du kanskje? Jeg liker det egentlig ganske godt!

* Jeg er en jeans/t-shirt-jente. Og jeg har mange jeans.
Jeg går mye i kjole..... Det er enkelt og greit fordi jeg ennå ikke (etter siste svangerskap) passer inn i mine jeans. Jeg har vært lat! Det er ingen grunn til at jeg ikke skal inn i mine gamle jeans - jeg må bare gjøre en liten innsats. Og tiden har kommet!

* Jeg synes høye heler er (unnskyld språket) dritfint! Og jeg har prøvd og prøvd - men føttene mine takler det ikke. Alt over 5 cm, kan jeg glemme å ha på i mer enn 10 minutter.... Med mindre jeg står helt stille.

* Jeg har aldri prøvd brunkrem eller foundation. Jeg prøvde kastanjevann ved noen anledninger i 15-årsalderen. Uten særlig hell. I en alder av snart 40, inneholder sminkepungen min: øyevippetang, vannfast maskara, brun øyenskygge, rødfarge til kinnene og lipgloss.

* Jeg hadde fast følge med Espen fra 2. til 5. klasse i barneskolen.......Noen bedre?????

* Jeg er livredd stakkarslige edderkopper. Men har ikke noe imot hverken veps, humler, slanger.....

* Jeg har ennå ikke fått et moderne førerkort. Jeg soser rundt med det gammeldagse: det plastlaminerte, det som ikke passer i lommeboka, som ikke lenger er gyldig som legitimasjon..... Men JADA - jeg skal fikse det snart!* Jeg liker egentlig ikke pølser. Men det hender jeg spiser det likevel - hvis jeg bare er sulten nok. Alt går i grisen..... (og da mener jeg at grisen er meg...... ikke grisen som pølsa er laget av.... hvis noen skulle misforstå?)

Jeg skal sende denne videre til noen. Det blir disse fine bloggene: Frk. Virrum og Eple
(Det er helt frivillig - men artig om dere tar imot!)


Fin fredag, folkens!

12 kommentarer:

 1. Nå kom jeg på at jeg har mista førerkortet mitt. Har bare en lapp fra lensmannen i lommeboka. Nå MÅ jeg snart huske å få skaffa meg et nytt førerkort!!
  Og de jeansa er det ikke bare du som kommer inn i lenger. har ikke fått igjen gammelkroppen etter Eimund. Jeg har slutta å prøve å komme inn i de gamle og har i stedet kjøpt meg nye. To størrelser opp. Shit!
  PS! Jeg er ikke noe hundemenneske, men skulle jeg hatt hund skulle jeg hatt en Ella. Store pudler er bare så skjønne. Og for et fint navn da:D
  Ellen:)

  SvarSlett
 2. Fantastisk!
  Jeg trodde det var bare jeg som ikke likte pølser, vet hva kastanjevann er OG har det gamle førerkortet ingen lommebok passer til.

  Nå kjente jeg at du ble min litt sånn soulmate.

  God helg!

  *mimrer om kastanjevannflekkete skuldre*

  SvarSlett
 3. Haha, her var det mye artige ting :) Jeg er også livredd edderkopper og kommer ikke inn i de gamle buksene. Gjøre noe med det sa du? ja, får vel det :)

  SvarSlett
 4. Jeg har også sånt gammelt førerkort - med samme stempel..

  Kastanjevann?! Hva er det, noe som dere brukte på bygda fordi det var for langt til nærmeste parfymeri hvor dere kunne bunkre LdB brun, skikkelig brun brunkrem?

  Hilsen hun fra betongbyen på Oslo Øst, hvor vi er tøffe i trynet.

  SvarSlett
 5. Så bra du tok den. Heller aldri hørt om kastanjevann. Er jeg ut, eller du in?

  SvarSlett
 6. Kjoler er kjekt etter svangerskap, ja. Og litt farlig, for endringer oppdages ikke like lett som i jeans...
  Jeg har også fortsatt det gamle førerkortet. Takk for påminnelse, kanskje jeg nå husker å få meg nytt (men bare kanskje...).

  SvarSlett
 7. Har slikt førerkort eg også, og samma innstilling til pølser! Men fast følge frå 2.-5. klasse??? Du verden!
  Men grattis med stylish award! Den er fortent!

  SvarSlett
 8. Award og greier - grattis! Alltid gøy å lese om personen bak bloggen. Er så hjertens enig når det gjelder edderkopper. Med lange bein. Grøsssss.

  SvarSlett
 9. Jeg har også sånt førerkort - visste ikke at det fantes noe mer moderne...

  SvarSlett
 10. Endelig flere som har sånn førerkort! Måtte google på nett her for et par måneder siden. Ble plutselig usikker på om det fortsatt var gyldig...

  God helg!

  SvarSlett
 11. Haha, bare å joine har-gammelt-førerkort-klubben. Godt vi er flere makelige sjeler.

  Ellers morsomme fakta, alltid gøy å lese litt om de som skriver bloggene.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 12. Hehe.. ja sånn førerkort hadde jeg lenge også. Men fikk tips om å bytte det før man skulle leie og kjøre bil i utlandet. Ellers hadde jeg nok hatt det fortsatt! :)
  Har en annen award til deg inne hos meg nå. Ta den om du vil, det er egentlig mest fordi jeg ville sende deg kjempeklem og takke for koselig bloggebekjentskap. :)
  KLEM

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails