27. november 2010

Ulldresser og begeistring.

For noen innlegg siden, søkte jeg etter brukte ulldresser. Null respons. Enten er de som har utvokste ulldresser liggende, ikke lesere av min blogg (meget sansynlig). Eller så er disse ulldressene så fantastisk gode, at det er hårdt å kvitte seg med dem.
Jeg har veldig lenge tenkt at jeg skulle sy ulldresser selv - av gamle ullgensere. Men tror dere jeg noen gang kom meg til det? Øh - NEI, så klart ikke!

Anyways... Kulda ser ut til å ha kommet for å bli. Og ungene (hvertfall den ene her) er ikke bygget for kaldt vær. Så jeg måtte bare krype til det berømte korset: Kjøpedresser.
Og nå sitter det sikkert noen sydamer der ute, som gremmes over at jeg ikke ordna denne biffen på egen hånd..... Ja, jeg vet at det ikke er verdens største deal, å sy en dress for å ha under parkdressen! Og så mye kulere og miljøvennlig og personlig.... Men jeg har ikke tid... rett og slett. Det ble en prioriteringssak. (Klaps på fingrene mine!)


Se bare så glade jentene er her - på vei hjem fra barnehagen!  De nye dressene er det jeg har brukt de siste par dagene; både for å lokke jentene ut av huset om morgenen og ut av barnehagen på ettermiddagen. De elsker den varme kose-lua og bamsedressen!

Og dette bildet måtte foreviges. De er ikke så gode venner som dette hele tiden.....  Det er de dressene som kan takkes. Ungene er bare i godt humør over de nyervervede klærne. Slik jenter ofte er.


Og skulle du lure på om jeg alltid kler jentene likt - er svaret nei. Nesten aldri likt. Bortsett fra yttertøy: Har man først brukt tid på å finne noe som funker - er det ikke ønskelig å bruke mer tid på den saken. Her kunne jeg selvsagt valgt forskjellige farger. Men siden hvitt er mer skittensomt, og brunt ikke er like fint som lyngfarge (i en liten jentes hode) OG de garantert ville kranglet om fargene - så kjører vi det safe alternativet: Helt likt. 

Ha en fin og kald helg, folkens!

7 kommentarer:

 1. Superflotte dresser i nydelig farge. Re-designa dresser får bli neste år. ☺

  SvarSlett
 2. de dressene der er kjempegode, har en til minstemann. den største har en jakke i samme stoff som hun elsker:) å kjøpe seg tid er alltid en god investering;)

  SvarSlett
 3. Deilige dresser! Eg bestilte litt fra nøstebarn eg og nettopp, men tok meg ikkje råd til ein slik dress nå... (Får heller kjøpe brukt av deg når tvillingene har vokst ut av dei, he he ;)
  Å sy sjøl er heilt uaktuelt her iallfall!

  SvarSlett
 4. Fine var dei!
  Og klok vurdering i kjøp av kle, kvifor likt og ulikt!

  SvarSlett
 5. Så herlige de var i dressene sine!

  SvarSlett
 6. Nydelige jenter i nydelige dresser! Neste år får du sy - hvis du har tid;)

  SvarSlett
 7. Kjøpedress eller ei... Så nydelige småjenter du har! Ser ut som om de er "omsåkor fornøyd" (må bruke litt dialekt for å beskrive...)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails