22. november 2010

Alle skal få.....

Fuglematen henger rett ved terrassedøra. Og vi har stor glede av å se på småfuglene, som mesker seg med frø og talg. Og så er det brødet som legges på fuglebrettet. Der er det mest skjærene og ekorn som forskyner seg av skalkene. Men de skal jo ha mat de også!

Her i forgårs satt jeg og jobba ved spisebordet. Og det ramla og skramla ute på veggen. Og der ser jeg Nøtteliten - helt fryktløs henge opp-ned på greina og spise av matkulene i nettingen. Han lot seg villig fotografere - Selv om jeg stod bare 1 meter unna - kun adskilt av litt glass. Og ved siden av meg stod Ella helt musestille  og siklende.


Nøtteliten har en venninne. Og de har nok hatt seg noen runder i høyet. For sist sommer var det også små-Nøttelitener i hagen her. Utrolig søte!

Det er altså et yrende dyreliv i bakgården her. Trivelig. Og spesielt artig for barna - som får dette synet servert til frokosten.

5 kommentarer:

 1. Jeg ble sittende og lese i bloggen din, og jeg er helt betatt av den herlige familien din! Selv er jeg mamma til 4 stk jeg også. Ei jente på 9, og tre gutter på 8, 3 og 1. Det er herlig med 4 barn! Masse arbeid og masse kos.

  Følger deg gjerne på bloggen, for dette var hyggelig lesning!

  Klem fra An-Magritt

  SvarSlett
 2. Synes ekorn er så utrolig søte!! :) Vi har en del ekorn rundt her vi bor, men har aldri hatt de på fuglebrettet..
  Veldig fine bilder du har tatt av datteren din. Nydelig jente. Skikkelig proffe er dere begge to! :)
  KLEM

  SvarSlett
 3. Heldige du som har ekorn på fuglebrettet!
  Vi har fuglematen hengende i eit tre i hagen, og vi må reise oss opp, gå heilt bort til vinduet og kikke ned i hagen for å se på. Skulle funne ein plass litt nærmere, men har ikkje funne ei god løysing ennå... pga katt, tilkomst og vinduer som opnes feil vei.

  SvarSlett
 4. Kjekk underhaldning. Stilig at du fekk teke bilde så nær. Eg ser småfuglane frå plassen min i sofaen, men her er ingen ekorn!

  SvarSlett
 5. Hei igjen!

  Jeg har en utfordring til deg på bloggen min ;) Si ifra om du har vært med på den før.

  Klemmer i massevis fra An-Magritt

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails