28. mars 2010

Hytta og facebook

Vi sleit litt med å overbevise 15-åringen om at hytta er fantastisk - i 9 dager.
Kjæresten er i Paris med familien sin, én venninne er i London, en annen i Bergen. Vi er bare på hytta......
Vi måtte inngå et kompromiss: anskaffelse av Trådløst Bredbånd, slik at hun kunne sjekke innom facebook og ikke føle seg avskåret fra resten av omverdenen. Og gjøre lekser!

Mannen var litt himmelfallen: og utbrøt med stor sarkasme: Ja så flott. Hytta blir akkurat som hjemme! Skjønt han er enig i at det er lite å bite i seg, hvis det er dét som får eldstejenta til å slappe av og ikke lengte og lure på hva som skjer hjemme - Heaven forbid: uten henne!

Og jeg må jo selv innrømme at det er ålreit å ta noen minutter - etter at resten av gjengen har falt til ro - og sjekke innom mine faste bloggere. Og ikke minst kunne fortelle om det her etterpå - selv om jeg befinner meg på hytta ;)

3 kommentarer:

  1. Vi skal på hytta i seks dager. Seks dager uten nettilgang - skrekk og gru. Ja, ja, det går vel på et vis, med strikketøy og bøker. ☺ God påske.

    SvarSlett
  2. Fortreffelig påske, Elisabeth! :)

    SvarSlett
  3. uff..ikke lett med de ungdommene. Vi har både "truet" og lokket for å få med Haakon til fjells med familien i påsken. Det nytter ikke at han får ha med både flere kompiser eller kjæreste på luksus-leilighet på hotell. Han vil ikke bli med den kjedelige familien sin på tur i påskefjellet. Han velger en by-påske hjemme hos en kompis forann sin familie. Akk ja...han holder på å bli voksen. Snart 18 år...

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails