23. mars 2010

Heltids hjemmemamma+Jobb...???

Jeg er ikke fersk blogger. Men jeg er mer aktiv enn tidligere. Nå skal jeg fortelle hvorfor.

Vi har som nevnt tvillinger på 19 mnd. Og det er meninga at jeg skal jobbe ved siden av å være fulltids hjemmemamma med småtrollene. Noen som har prøvd det? Og lykkes? Vær så snill å si nei.
Alle andre svar vil få meg til å føle meg totalt mislykket... (det er som kjent ingen god følelse) ....

Fram til for noen uker siden, lot det seg faktisk gjøre å jobbe litt innimellom og noen kvelder. De spiste, lekte rolig og underholdt hverandre, sov lange lurer midt på dagen.... Supert! Men plutselig endrer de adferd: de krever "hele verden" av meg- Hele tiden!! Vi aktiviserer oss etter beste evne: åpen barnehage, tvillingtreff, bøtte/spade-lek, klatre-lek, gå tur..... Ikke sover de så lenge om gangen heller og de maser. Ganske mye, spør du meg. Ikke misforstå - Det er koselig å være hjemmemamma med to små - men veldig krevende.

Jeg har masse arbeid jeg skulle gjort. Jeg har kjolebestillinger jeg burde gjort ferdig. Men AKK... Det er lettere sagt enn gjort. Når de små er i seng, etter hel dag med lek, mas og moro... og leksehjelpen med store barn er unnagjort.... Da er tanken tom!!! Det finnes ikke så mye som en ørliten energi-ett-eller-annet igjen på tanken som kan brukes til jobb. Jeg slipper ut pusten... Setter meg i sofa. Ser Urix eller Hollywoodfruer - alt etter hvor langt unna fjernkontrollen ligger. Ikke sikkert jeg har krefter til å strekke meg etter den, hvis den ligger langt nok unna....

Og så har jeg en sånn liten , kjekk pc. Passer fint i fanget mitt. Og da er det gjort; Jeg suges inn i verden av flinke bloggere og facebook og alskens andre måter å kommunisere med omverdenen på. Der blir jeg sittende fram til det er tiden for å flytte seg over til senga. Derfor blir det lite kjoler for tiden. Sukk.

Jeg kan forresten fremdeles røre fingrene akkurat nok til at jeg kan skrive meningsløse innlegg som dette. Er det ikke flott?!

Illustrasjon stjålet fra http://www.fotosearch.no/

3 kommentarer:

  1. He he, kjenner meg VELDIG igjen...Hilsen firebarnsmor som akkurat nå sitter og ser på Frustrerte Fruer SLÆSH blogger. (Ja, jeg er kvinne, så jeg klarer flere ting samtidig;)

    SvarSlett
  2. Ja Pia, FF/Blogg/FB her også ;)

    SvarSlett
  3. He, he, herlig innlegg. Jeg har også en hendig sak i fanget for multitasking. Har bare ett barn, som ikke er så krevende lenger heller. Så ingen medalje på meg.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails