14. mai 2011

Lørdag og MGP

Kvelden tilbringes i sofakroken med mannen. Min mann, assa.
Den eldste er over hos en venninne for natta.
I øverste etasje sover de minste snuppene.
I kjellerstua herjer 3 stk 7.klasse-jenter. De danser visst. Oh YES - det danses!


Vi halvveis ligger her - og prøver å overdøve musikken fra kjelleren - med mer eller mindre vellykkede MGP-bidrag som kommer ut av tv-en.

Og vi puster letta ut - og nyter tanken på en viktig beslutning vi har tatt denne kvelden - som gjelder videre framdrift i oppussingen av dette huset vårt.

Fortsatt fin lørdagskveld!

7 kommentarer:

 1. Hmmm...hemmelighetsfull?
  Ser ut som en deilig kveld.
  (utenom det MGP-maset)
  ;)

  SvarSlett
 2. Neeeeiiii - gidder ikke fortelle detaljene nå. Men jeg skulle kanskje sagt beslutning om mangel på framdrift. Vi har bestemt oss for å LEVE litt igjen. Ta mer vare på hverandre. Puste litt. Vi har MASA sånn de siste årene med dette jæv.... huset som konsumerer oss med hud og hår. Jeg er så letta!!!!

  SvarSlett
 3. LEVE ER BRA!!! og VIKTIGST. vi har også akkurat tatt en lignende beslutning. det er som å kle av seg, og hoppe uti et tjern midt i sommernatta. YESS!

  SvarSlett
 4. Har vært mindre engasjert enn jeg pleier i år, når det gjelder MGP. Men jeg har da hørt noen bidrag. Faktisk flere ålreite, nynnbare bidrag.

  SvarSlett
 5. Endelig ramla det inn noen MGP innlegg her i bloggverden. Lurte ei stund på om alle andre hadde funne ein interessant eller intellektuell eller morsom eller spennande film på ein annan kanal. Eller kanskje alle sammen var på ein diger bloggfest som de har holdt hemmelig for meg.
  Men det finnes vel ikkje bedre underholdning enn MGP..eller...?
  fin beslutning! Viktig å leve!

  SvarSlett
 6. Her har alle lagt seg. Men jeg må få med meg hvem som vinner. Skjønner dere ang huset. Det er vel en grunn til at vi har valgt å sette bort alt arbeid med nyhuset - nytter ikke å kombinere bygging hele tida med familie...

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails