17. mai 2010

Oppsummering

Morran starta kl 06 med russebiler i nabolaget. Musikken hørtes godt nok - selv om det nå er forbud mot å ha musikken på utsida av bussen....
Drøyde`n i senga til 7.30.
Vi sendte eldste datter til venninnefrokost. Senere skulle de til byen. Og bortsett fra en stempling innom her hjemme sånn ved 18-tida... så vi ikke henne igjen før til kvelden. Hun har hatt en fin dag!!
Resten av familien føk ut av huset, like stressa som alltid (uansett hvor god tid vi har - så har vi plutselig veldig dårlig tid....) for å rekke oppmøte på skolen 9.15: Tale, speiding etter svigerfar,  sang, tale, nikking til kjente, mer hilsing og klemming og gratulasjoner for dagen.....

Vi fant svigerfar. Andrine vil gjerne vandre litt rundt med bestefar.

Så var det massevandring av foreldre (og andre) til Bjerkelunden.
Dette skjer mens ungene, som seg hør og bør, går en lengre runde i tog med korpset.

Mens vi venter på at toget av unger skal ankomme parken - kan jeg endelig få morrakaffen (den jeg plutselig ikke rakk før jeg dro hjemmefra), en hvetebolle (så hard, at jeg kunne skadet noen hardt, om jeg hadde kastet og truffet) og en is. Dette ble dagens første og siste. Både is og bolle.
Alida og Andrine var mild sagt overveldet. Av begeistring? Eller forferdelse? ..... Det kunne de ikke gjøre rede for. De mest bare stirret på alle menneskene og sa ikke stort.


Så gikk det slag i slag med pølser, kaker, ballonger, sekkeløp, trivelig snakk med kjente og flere høflige nikk til perifere bekjente.


Vel hjemme kl 13, strømmet det på med mennesker. Uteplassen (som vi ikke kunne koste og rydde pent dagen før, grunnet himla regnvær) ble på 5 minutters felles innsats gjort pen og ryddig. Og vi kunne nyte et glass vin eller annet i glasset.
Noen gjester gikk - nye kom. Og vi hadde et herremåltid bestående av grillede pølser, sprøstekt løk og lomper. Det ble mest ungene som spiste pølsene, forresten. Vi voksne hadde en smak av sommer i form av Toast Skagen (medbragt av gjest - og som var himmelsk godt!!). Og hvitvin.
Dessert var som tidligere nevnt: Verdens Beste (som også denne gang var best i verden). Også sjokoladebitene mine, da.

Kl 19 var det kveld. Og febersyk Andrine.
Dagen var fin og trivelig. Og akkurat så avslappet som en 17.mai bør være. Bortsett fra de minuttene før vi skulle rekke oppstilling på skolen på morran, da. Nå er det bare å vente på 18., 19, og 20. mai....

3 kommentarer:

 1. Høyrtes ut som ein finfin dag! Skjønne jenter :) Men NÅ må eg i seng. Snx.

  SvarSlett
 2. Ni verkar ha haft en väldigt trevlig dag :D

  SvarSlett
 3. Hei,

  Takk for en hyggelig hilsen på bloggen min. Så flotte barn du har, og ikke minst flott blogg!

  Ønsker deg en fin dag.

  Malin

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails