15. februar 2010

Harry Hole vs. Edward Cullen

11-åringen er litt sur for at hun aldri skal være vampyr. Say What??!! Det handler ikke om blod og biting..... Men hun vil gjerne kunne fly og lese tanker. Hun vil gjerne være like pen som Alice. Og hun håper å få oppleve kjærligheten like sterkt som Edward og Bella. Det handler om Twilight.
Hun sparer på kapitlene i siste boka hun nå leser - for ifølge henne selv: ALT kommer for all framtid til å være kjedelig lesning, når bøkene om vampyrene er slutt!!
Hun vil gjerne flytte til Amerika. Til stedene hvor innspillinger blir gjort. Hun fantaserer om karakterene, drømmer om det når hun sover og snakker om det når hun er våken , har veggene fulle av postere av disse vakre menneskene, vil helst ha premiere-billetter til filmene...
Hun er besatt - Og vi blir litt smårare av det hele.

15-åringen har også vært litt over middels opptatt av Twilight. Hun leste den første boka ved en tilfeldighet for flere år siden. FØR noen andre hun eller vi  kjente hadde hørt om bøkene. Hun lot seg fengsle av sagaen og har lest alt både på engelsk og norsk. Men hun snakket ikke så mye om det. Da den første filmen skulle komme - og hun påstod at dette kom til å bli større enn Harry Potter.... Yeah, right! sa jeg da. Det kan da umulig være så jevt, dette her!! Så feil kan man altså ta.
Historien Stephenie Meyer har skapt rundt karakterene i den lille amerikanske byen Forks, er fascinenerende for mange.
Jeg er ikke helt sikker på at jeg kommer til å legge meg i sovepose for en premierebillett til filmatiseringen av bok nr 3 i Twilight-sagaen: Formørkelsen. Men for Harry Hole derimot.....

Denne er forresten ganske artig: Twilight - what have you done to my wife

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails