6. juni 2010

Ingen ferie i trange gater!

I år skal Familien Hertzenberg ikke på ferie. Vi har mange planer. Men det involverer ikke tur til hverken Danmark eller Italia - Slik vi har gjort de siste 4 årene. Det kunne vært deilig, etter denne vinteren. Men NEI. Vi falt ikke for fristelsen, en kald vinterkveld sist vinter, sånn på sparket (litt nedi vinflaska) til å bestille fly, hus og leiebil... Det er vi absolutt typene til å gjøre! Både mannen og jeg. Dessverre, kan vi kanskje si: Ingen som setter på bremsene!

Men vi har fjoråret sterkt i minne. Jeg er ennå sliten etter den ferien. Det kan jeg fortelle om en annen gang... Så denne sommeren blir vi hjemme - for å male hus. Spennende nok. Blir det som Elisabeths halvmalte trapp? Eller kommer vi oss i mål?

Det er litt trist å ikke skulle få oppleve feks trange smug i Venezia....


.... men vi får leve på minnene til neste gang.

8 kommentarer:

 1. Nyt heimeferien, Trine! Kjenner eg blir imponert av dei som orkar å reise langt med små barn. mammaMy er nok for lat til det... Og, Venezia med tvillingvogn!! -eg bøyer meg i støvet. Well done! ;)

  SvarSlett
 2. Enig med MammaMy. Hadde ikke orket. Husker Kreta i 2005, med baby og toåring - har aldri vært så sliten etter en ferie noen gang. Blir hjemmeferie på oss også, og det tror jeg banken synes er helt greit;-)

  SvarSlett
 3. De deiligste feriedagene er de hvor vi suller rundt huset uten de store planene. Sykkeltur, kjøpe is, lese litt osv. Vi må forresten beise huset i år, slagplanen er ikke lagt. Tror vi venter på at det skal komme en atlet og ringe på døra her og tilby seg å gjøre jobben gratis...

  SvarSlett
 4. I Venezia med to så små?? Imponerende, Trine! Hadde aldri orket.
  Nei, nyt hjemmeferien. Vi satser på en varm og solrik sommer her hjemme:-)

  SvarSlett
 5. Ja, damer. Jeg gleder meg faktisk til å gjøre mye&mangt rundt hjemmet denne sommeren. Forrige året var galskap!!!

  SvarSlett
 6. Heia. For en herlig blogg:) Vi skal også være hjemme. Vi tar ferien til jul:)
  Ønsker deg en strååålende dag:)Her begynte dagen klokken 05(!!!!) Trøtt ja..
  Klemmer:)

  SvarSlett
 7. Det blir hjemmeferie på oss også i år!

  Men det er jo alltids mulig å la seg friste til å reise et sted ut på høsten en gang da... (kjenner meg igjen i den impulsive bestilleferietrangen du beskriver) ;-)

  SvarSlett
 8. Vi legger ferien til Norge denne sommeren, men jeg er glad for å se at tvillingvognen deres går gjennom slike trange smug. Vi har nettopp maken vogn :-) Og nå vet jeg at den går gjennom dersom vi skulle ta oss en tur til f.eks. Venezia :)

  Finfin blogg!

  God ferie!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails