16. januar 2012

Nominasjoner og den slags.

Jeg er overraskende nominert i kategorien Årets mest Kreative mammablogg. Og da mener jeg virkelig overraskende! Jeg har en blogg full av viss-vass. Joda, jeg er kanskje en kreativ type...  Men fy søren - det er mange kreative mennesker der ute med kreative blogger!! Flinke jenter med masse fine tips til ting man kan lage selv, som viser bilder av sine kreative hjem og kreativt dekkede festbord. Jeg har mildt sagt lite av den slags. (nei, vent... jeg viste visst fram et dekket festbord en gang)

Misforstå meg ikke: Noen har jo ønsket meg her - siden jeg havna på topp 5-lista - og dermed er nominert i kategorien. Takk for det - Jeg setter pris på det altså!!!!

Og når du har stemt på feks meg - så ta en kikk i på mine nominerte favoritter:

Morsomme Elisabeth  Innerst i veien og Pia og hennes verden. Og Linda (som skriver nydelig nynorsk) i hennes fine blogg Den Gode Feen. Så er de de originale favorittene mine: Ingrid med Tingene våre og Whitebite med bloggen A little Bit. Og Fru Fly med alle sine vakre bilder og superferdigheter i photoshop.

Selv om jeg nok ikke har en sjans mot disse flinke, kreative jentene jeg er i kategori med, vil det være dumt å legge seg ned for hvile, sånn med det samme. Jeg kan ikke love at jeg brått pøser på med "gjør det selv"-innlegg eller viser dere det lekre soverommet mitt. Men når jeg først er jeg her - så skal jeg iallefall ta det med et smil. (Og spare det som skryt til barnebarna.)
Klikk bilde for link.


Alle nominerte: LYKKE TIL!16 kommentarer:

 1. Oj,nå ble jeg faktisk litt rørt her..
  Takk,fine du. Og du har allerede så klart min stemme.

  Mildt sagt overraska sjøl, nærmest i sjokk.
  Og selv om det finnes ingen sjanse i havet for meg mot en Tv-kjendis i min kategori -så blir jeg så glad bare for at noen har nominert meg. Jeg tenker jo faktisk ofte at bloggen min bare er tøv. Og at ingen egentlig liker den..Ja,der har du meg.

  En kjær bloggevenninne av deg og meg forteller meg at jeg bør drive samme greia som alle driver med nå, med å reklamere for meg selv og sånt. Men jeg vet ikke.. Samtidig vil jeg ikke virke overfladisk og utakknemlig. Ai,those dillemmas dillemmas.. men du gjorde det på en utrolig fin måte da! LYKKE TIL!

  SvarSlett
  Svar
  1. En aldri så liten valgkampanje kan kanskje ikke skade?! :) Vi kan iallefall prøve gi de andre en kjempeultrabitteliten utfordring :) Lykke til du blyge, fine!

   Slett
 2. Kjolene dine osv, er i en klasse for seg. Du er kreativ så det holder, og de andre bloggene er like fine :) Blir nok valgets kvaler ang stemminga.. Hm.. Lykke til ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. He he. Jeg har faktisk GLEMT at jeg har et par kreative blogger også! Så takk for påminnelsen :) (seriøst!)

   Slett
 3. Svar
  1. Lykke til sjøl. Jeg håper det er din tur i år :)

   Slett
 4. Syns det er kjempeartig at du har blitt nominert, flinke Bonkarakka :))

  SvarSlett
 5. Gratulerer med nominasjonen og lykke til!
  Ellen :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med vel fortjent nominasjon!!

  SvarSlett
 7. Gratulerer! Stemmen har du fått for flere dager siden, lykke til!

  SvarSlett
 8. Gratulerer! Eg stemmer på deg, og alle dei du skriv om her!

  SvarSlett
 9. Jeg har stemt! Vel fortjent med nominasjoner og den slags.

  SvarSlett
 10. Gratulerer så masse, og har allerede stemt på deg! Og så ramser du opp flere av mine favoritter, ble valgets kvaler der på noen av de...

  SvarSlett
 11. Gratulerer! stemme avgitt :-)

  SvarSlett
 12. Veldig bra at du er nominert og kreativ er du jo i aller høyeste grad. Jeg er egentlig lykkelig over å slippe å se masse bilder fra "bohuskataloghjem" og denslags, kanskje derfor nettopp din blogg er en av mine favoritter!
  Selvsagt skal jeg stemme! Lykke til, Trine!

  Elin

  SvarSlett
 13. Du er så absolutt kreativ, så gratulerer med nominasjonen! Heia deg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails