Jeg manglet noe til middagen idag. Og det jeg manglet kunne fint erstattes med feks pitabrød.
Så hva gjør gamla da? Jau - hun slenger sammen en deig (etter hukommelsen).
8-10 dl fullkornshvetemel
1 pk tørrgjær
litt salt
lunkent vann til passe fast deig
(fordelen med grovmelet, er at det ikke klistrer seg til hender og benk osv som vanlig hvetemel gjør)
Lag 7-8 sånne boller. Legg under plast.
Sett oven på 275 grader.
Etter bare 10 minutter ser de sånn ut
(Du hadde ikke rukket til butikken engang på denne tiden!) :
(Du hadde ikke rukket til butikken engang på denne tiden!) :
Så må du fram med kjevlet.
Ikke kna bollene ytterligere - bare kjør rett på:
Og uten noe dikkedarier - Rett i ovnen!!
Ca 6 min.
Når de kommer ut ser de omtrent slik ut:
Legg rett på rist.
Noen er mer luftige enn andre.
Men hvis ikke lomma er skikkelig blåst opp - er er det bare å hjelpe litt til med kniven.
Ikke noe problem.
VIPS: Fyll med hva enn du måtte begjære denne dagen:
Vi brukte "vanlige Fajita/Taco-ingredienser"
Funker som rakker`n!!
Hvor mange husmorpoeng kvalifiserer dette til mon tro?
Hvor mange husmorpoeng kvalifiserer dette til mon tro?
En god del poeng mener jeg:)
SvarSlettTakk for oppskrifta.Vi spiser en del pitabrød nemlig.
Jeg ble en hel del impoert nå, kjenner jeg! Poeng fra meg også.
SvarSlettJippi!!! Dette er poppismat her i huset også. Fram med kjevla!!! :-)
SvarSlettyes - mange mange poeng fra meg....
SvarSlett