19. april 2010

Pay it Forward


Jeg sier som Elisabeth; Ingenting skal være uprøvd!

I bloggverdenen dukker det stadig opp ting man kan bruke tid på. Og dette er jo en av de spennende tingene. Jeg fant denne invitasjonen Innerst i Veien hos Elisabeth.Innen 365 dager vil jeg altså motta en gave fra Elisabeth i posten. Jeg gleder meg storveis!

Jeg har sagt til henne at jeg håper hun sender meg noe nyttig. Nips trenger jeg ikke....Mat kan blir dårlig i postgangen..... Men kanskje en rull Glava hadde vært tingen. Det er nyttig - siden vi skal etterisolere litt vegg i sommer. Eller en pen, ung kjekkas som kan stelle i hagen min - mens jeg (med beina høyt hevet) nyter en paraplydrink i sola.

Nå inviterer jeg 3 lesere til å være med på dette:
De tre første som kommenterer dette innlegget, vil motta en gave fra meg innen et år. Jeg tror forresten det vil skje ganske raskt. Innen sommeren- tror jeg at jeg kan love. Ellers kommer jeg garantert til å glemme at jeg har lovet dette bort.

Kravet er i hvertfall at disse 3 første som melder seg, må lage et tilsvarende innlegg og invitere/oppfordre 3 bloggvenner til på bli med.
Ikke nøl! Hvor ofte får du en overraskelse i posten fra en vilt fremmed person? (ikke ofte vil jeg anta) Tenk hvilken mulighet: Kan jo hende vedkommende kommer fra Det Rause Hjørnet. Jeg lover hvertfall noe fint. (Jeg må jo det; det blir jo nesten litt pinlig hvis ingen gidder melde seg)
Og jeg kan si såpass at det ikke blir en rull Glava!

5 kommentarer:

 1. Dette hørtes spennende ut! Jeg vil gjerne være med! :) Man får jo liksom aldri post lengre, nå kan jeg glede meg til å gå i postkassa !!

  SvarSlett
 2. Eg melder meg på! :) Litt spenning i kvardagen er alltid nyttig.

  SvarSlett
 3. Kult. Jeg vervet! Just one to go.....
  Damer: send meg en epost med adresse. Og dere kan glede dere til overraskelse :) Mwhooo-hahaha!

  Nå er det bare 1 som gjenstår. Anyone?

  SvarSlett
 4. Skulle gjerne sagt at eg vil delta, men eg blogger jo ikkje... Det nermeste eg kommer blogging er å lese din kule blogg :)Stor klem kusineLill

  SvarSlett
 5. Har du altså fått på plass to? Jeg har ingen, jeg! Men har lagt meg inn som "gjøk" hos Lina. Hun har fylt opp kvoten... Tenker at hun kan henvise til meg hvis pågangen er stor borte hos henne.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails