16. mars 2010

Loppemarked

Vi er en familie som elsker å tulle og kle oss ut. Fra de eldste var små begynte jeg å samle utkledningstøy til familien. Det har resultert i sekker med klær i forskjellige størrelser: alltid noe å holde på med. Og aldri problemer med å finne noe til karnevalet.
De store kler seg ikke så mye ut lenger til hverdags - men de to minste har skjønt gleden ved det. Den berømmelige utkledningskista vi har hatt til barnerommene i 13 år, er fylt med hatter, skjerf, små vesker, rare briller og englevinger. Det er det nivået småjentene er på nå. Etterhvert skal vi fylle på med rare kjoler, sverd og heksehatter.

Det er loppemarkedstid rett rundt hjørnet. Har du barn, men dårlig med kle-seg-ut-klær.... Jeg oppforderer deg til å ta turen. Let fram det rareste du finner: Det som ingen andre ønsker. Kjøp det for en slikk og ingenting! Du støtter opp om et godt formål - i den grad du mener KORPS er godt formål... ;-) Og jeg kan love deg at barnet ditt blir lykkelig over de nyvunnene skattene til lekestunden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails