20. mars 2010

Brand New Shoes

Idag skulle jeg egentlig ut for å kjøpe nytt snøbrett til Oda. Det er SALG - og salg er alltid LURT. Det er LURT å tenke framover/neste sesong når det gjelder utstyr. Vi kjøpte brukt brett sist gang. Kjempesmart. Hun har hatt mye glede av det brettet!! Men det er litt utdatert....

Siden den gang har hun dessuten begynt å kjøre mer aktivt og trener i snowboardklubb 2 dager i uka. Og hun er helt klar og tydelig på hvilken type brett hun vil ha. Det kan jeg ikke diskutere med henne - siden min befatning med snøbrett begrenser seg til et kurs over 2 kvelder for 8 år siden med lånt utstyr. Og for min del ble kurset brått avslutta etter kveld 1; jeg våkna om natta med oppkast og rar i kroppen. Legen konstanterte hjerterystelse og 10 dagers sykemelding. "Skjønte du ikke det, etter å ha slått hodet ditt hardt??!!" tenker du kanskje nå(?). Men det er greia, ser du: Jeg hadde IKKE SLÅTT HODET en eneste gang!!! Jeg hadde på den annen side slått rompa mi sånn ca 462 ganger. Og DET kan i seg selv være nok: slagene forplanter seg opp gjennom ryggsøylen og gir hjernerystelse... (hvis du som leser dette ikke er helsepersonell - så lærte du kanskje noe nytt??)

Nå skar dette innlegget litt ut.... Anyways: det ble ikke brett idag. Kombinasjonen hennes lengde+brett-type var utsolgt. Vi ble litt lei oss begge to. Mest henne, siden hun gleda seg til påske på nytt brett. Jeg sparte jo en haug med penger......... Dvs jeg utsetter utgiften til neste år - og da er den dobbel attpåtil. Æsj!

Men siden det er vår (snart) og Alida og Andrine ikke har andre sko enn cherrox, ble det innkjøp av fine vår/høst sko. Timberland. Goretex. De var ikke de billigste. Men uten å spørre om "tvillingrabatt" - tilbød den søte jenta som hjalp oss med skoene å gi oss kr 100 i avslag pr par. Og siden jeg er veldig skarp i hoderegning - fant jeg fort ut at det var hele kr 200 i avslag på nyinkomne sko. Det kunne jeg like. Jeg liker god service! (hvem gjør forresten ikke det?!)

Vi kom hjem her med en litt muggen 11-åring. Men 2 veldig lykkelige 1-åringer. "Ko-ko-ko" sier de og peker stolte på de nye skoene. De vet det ikke ennå: Men de skal snart erfare at noe av det beste med våren er bytte ut tunge, svette vinterstøvler med fnugglette joggesko.

2 kommentarer:

 1. Hei. Takk for hyggelige kommentarer hos meg. ☺
  Jeg er også fan av å kjøpe på salg for neste sesong. Sko til førsteklassingen er litt vanskelig der, hun gjør gjerne et rykk hver sommer. Men vintertøy handler jeg ofte om våren, så i skapet nå ligger boblebukse- og jakke klar for neste vinter.
  Likte veldig godt de søte koppene under her, forresten.

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Takk for fin kommentar på bloggen min.
  Firebarnsmamma du også ja.Flotte unger ser det ut til.Hos meg er det også litt spredning i alder kan du si:) Den yngste er 5 og den eldste fyller snart 18.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails