18. juli 2010

Sørgelig tom.

Kalenderen for kommende uke er sørgelig tom. De ellers så velfylte/stappfulle rutene i kalenderen, er like innholdsløse som alle mine norgesglass nede i boden.

Ingen planlagte sosiale aktiviteter. Ingen dansetimer å rekke.  Ikke noe jobb. Ikke så mye som et bitte lite møte engang. Ingen lekeavtaler (alle er bortreist). Ingen middagsavtaler. Ikke kino.....

Vi har heller ingen utflukter. Ikke en liten harry-handel over grensa. Ingen familiebesøk. Ikke hytta.

Men skulle været slå til, blir det fort en tur på stranda. Eller hvis været blir drit - kan vi ta et kinobesøk... Men vi planlegger det ikke!

De eneste faste avtalene vi har denne uka, er med Herr. Sandpapir og Herr. Jotun. Til gjengjeld har vi avtale med disse hver dag. Og det glemmer vi ikke. Så det trengs innen påminnelse i kalenderen. Prosjekt Hagaliveien er langt fra i boks. Her skal det jobbes.

Forresten - det er ikke sørgelig i det hele tatt at kalenderen, kanskje som eneste uka dette året, er tom. Det er skjønt!

(Neste uke blir det tid til både liten harry-tur, besøk hos bloggvenninne på svenskesiden av grensa og et par dagers hyttetur på Tromøya med gode venner)

4 kommentarer:

 1. Såå deilig da! helt tom kalender:) kose dere masse.. ikke minst med malingen! jeg er så heldig å ha en mann som er ekspert med sandpapiret og jotun.. men liker jo også selv og male..så det litt arbeid på begge to.. artig det, å jobbe sammen:)
  ha en strålende fin uke!!

  SvarSlett
 2. Tomt her også! OG det er så skremmende at Gemalen i dette øyeblikk organiserer spontan danmarkstur med naboene, som er i samme klemma. Vel, terrassen skulle vært oljet (har fire mislykkede forsøk bak oss), et gjerde skulle vært satt opp og 6 tonn skifter vil ankomme i neste uke - men who cares? Har forresten sendt epost til deg!

  SvarSlett
 3. Vår kalender ser alltid sånn ut den, og igår oppdaget jeg at det ikke lenger er juni, men faktisk juli! Eneste som sniker seg inn er et lite helsestasjonbesøk i ny og ne. Nå tror du kanskje at mor har alt i hodet, men nei, ikke der heller :):):)

  SvarSlett
 4. Akkurat den kalenderen har vi og! En nødvendighet, spør du meg - ellers ville vi aldri fått til logistikken her huset.
  Og akkurat som hos dere er vår kalender merkelig tom noen uker - det er faktisk deilig!
  Er hjemom en tur for å vaske klær - velkommen til harrybesøk lørdag. Eller søndag. Eller (osv..)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails