20. mai 2011

Mange barn. Mere mat.

Da de store ungene var små - spøka jeg og mannen med at vi kom til å rase ned i vekt, den dagen barna ble større og ville spise opp all maten sin selv: Altså at vi slapp og spise restene etter ungene. De begynte etterhvert å spise opp - eller forsyne seg etter hvor sultne de var. Og det ble mindre og mindre rester på oss....  Men å si at vi raste ned i vekt  - det ville være tidenes overdrivelse.

Nå har vi fått 2 til som skal spises opp etter.

Nå trenger man jo ikke nødvendigvis å spise opp restene etter unger i huset. Mange vil nok hevde at det rett og slett er det dummeste man gjør; Veldig unødvendig... I allefall hvis man prøver å holde et noenlunde normalt inntak av kalorier. Men det er jo fælt å kaste mat!!!

Ok, ok.... jeg tuller litt nå - ikke det med å kaste mat - men at vi spiser opp etter ungene. Vi gjør ikke det, altså. Iallefall ikke hver dag.

Men det finnes jo unntaksdager.
Jeg kunne ikke dy meg for å forevige dette synet ved fredagslasagnaen idag: Mannen er på sin 3. tallerken.....


God fredagskveld!

9 kommentarer:

 1. Her er det Bajassen som får være søppelbøtte. Untatt pizza-skorpene da, de tar nemlig JEG!

  God helg!

  SvarSlett
 2. Hehe. Men så er jo lasagne godt også da! .o)

  SvarSlett
 3. Kjenner meg igjen......venter på den dagen lillemann ber om min mat så jeg ogå kan få gå ned i vekt......

  SvarSlett
 4. jeg har spist rester i mange år! Huff. . . Ikke alt nei, bare det som er godt. Altså det jeg verken behøver eller bør spise. Sukk. Superkult bilde! :)

  SvarSlett
 5. Det er så sant - å være søppelbøtte etter ungene er virkelig ikke lurt. Men hos oss går ofte barnets mat tilbake i grytene - ja, det gjør den. Han slever ikke oppi og jeg synes det er virkelig dårlig å kaste mat. Min sønn vil aldri ha påfyll heller - uansett - har aldri villet hatt, samme hva slags mengde - så what to do?

  SvarSlett
 6. Kjenner meg igjen, spise opp, spise rester, kjenne magen ese...I perioder følte jeg meg som en menneskelig støvsuger. Løsningen ble en kombinasjon av at ungene har blitt større og at det kom en hund i huset. Sistnevnte tripper rundt matbordet med tårevått blikk og tydelig kroppsspråk hver gang det er mat på gang.

  SvarSlett
 7. hehehe... godt bilde! Her har jeg en tenaring som har en apetitt som aldri blir mett! Dvs - det er bare helt uante mengder han kan fa i seg og allikevel vaere slank og fin... og sulten en 1/2 time etterpa! Han har alltid hatt god apetitt sa det har aldri vaert snakk om a spise opp etter ham. Nei, det er nok ikke DET jeg kan skylde mine ekstra kilo pa... ;-)

  SvarSlett
 8. Supert hverdagsbilde. Man kaster jo ikke mat...

  SvarSlett
 9. Fantastisk bilde! Slik er det ja:) Her i huset er det far sjølv som spiser restane..godt vi berre har to unger!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails