26. mai 2011

Den perfekte gaven.

Bursdagsbarnet (meg) ble vekket med sang og arme riddere med blåbærsyltetøy og kaffe på senga. Så der satt vi; fulltallig, familien på 6 i senga kl 07 og spiste frokost. Det var eksamensjenta som fiksa maten - og tok seg tid til bursdagskos, før hun kjekk og grei (og uten nerver) dro for å gjøre jobben sin på skolebenken.

Jeg fikk kort. Det er det 12-åringen som har stått for. Hun har humor den jenta: Gammel.... og deppa, lissom?? Frekkas!!


Men det er fint å høre at de er glade i meg, selv om jeg er hundgammel! Og lenger ned sier hun en hel masse fint... (at jeg er den beste og mest supre mammaen i verden og sånt) - Så da er det i grunnen greit på være litt gammel.

Mannen har vært god. 
Han har tydeligvis tidvis vært i det lyttende hjørnet. 
Jeg husker nemlig at jeg har nevnt at dette (jeg kommer til saken) er noe jeg, på et eller annet tidspunkt, skal ta meg tid og råd til å gjøre. Men det er lenge siden jeg nevnte det. Så lenge siden at jeg nesten hadde glemt det selv.......

Jeg fikk gaven levert i rebus-form:


Det er ikke alt som må løses på svensk, altså. Bare den øverste!
Jeg tok den ikke sånn med det samme. Jeg kan nok skylde på at jeg ikke var helt våken - og ikke hadde kaffe innabords. Men når jeg skjønte hva jeg fikk - ble jeg veldig rørt. Så letta jeg nesten i glede.
Snakk om den perfekte gaven!

Fotografen Morten Krogvold arrangerer workshops blandt annet på et hotel i Vågå, noen ganger i året. Man bor og lever sammen med andre fotoentusiaster i 5-6 dager, 24/7. Man fotograferer og veiledes av Morten Krogvold.


Mennesker jeg kjenner, som har opplevd denne mannen gjennom en hel uke - og kanskje ved flere anledninger og workshops i inn -og utland, sier det er en sjelden opplevelse. Noe de ikke kan snakke om, uten å få stjerner i blikket. 

Nå håper jeg å komme meg avsted på Trinn 1 i september. Jeg står på venteliste. Og kan bare krysse fingrene!


Fin torsdag, frender!!

14 kommentarer:

 1. FANTASTISK! Gratulerer så mye!

  SvarSlett
 2. Gratulerer så masse med dagen! :)
  Superflott gave. Morten Krogvold liker jeg. Tar utrolig flotte portretter.
  Håper virkleig du får plass.
  Ellen :)

  SvarSlett
 3. Så flott gave! Og orginal rebus:)
  Pia

  SvarSlett
 4. HURRA for deg!! det er en suuuuper gave. jeg har vært på helgekurs med krogvold, og JA, det var en opplevelse. og jeg lærte mye!! gled deg.

  ikke så gæærnt å bli 40 da, vel? høres iallefall ut som at dine kjære tar godt vare på deg. :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med 40! Det er jo stas. Og hvilken gave du har fått. Jeg hadde vært helt i hundre av den der. Heldig du!

  SvarSlett
 6. En fantastisk gave! Ja, tenk det hender at menn får med seg noe nyttig informasjon mellom babbelet vårt. ☺ Herlig start på dagen din.

  SvarSlett
 7. For en fin start på bursdagen:) Gratulerer så mye med dagen! :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med den "litt gamle" dagen ;D

  Måtte kikke mange ganger på rebusen jeg før jeg forsto noe :P Kul gave!

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye med dagen! Jeg har fulgt bloggen din en stund og har hatt stor glede av det - takk for det! Har småtvillinger omtrent på alder med dine og har passert 40 uten noen merkbar 40års-krise, jeg tror de små holder oss unge (og antageligvis så opptatte at vi ikke finner anledning til å gå inn i slike "kriser").

  SvarSlett
 10. Masse grattis Trine! jeg kommer etter om et år...gammal?! Hva er det? 90! JA!

  Sååå trivelig da at hele gjengen var samla...det er vell ikke en selvfølge lenger...

  For et hærlig kort og for en fantastik gave! Deilig med folk som lytter ;)

  Go klæm Siw, ReVinyl

  SvarSlett
 11. Gratulerer så mye med dagen kjære du! Jeg er sikker på at det er fortjent, alt sammen :D Nyt bursdagen til det fulle!

  SvarSlett
 12. Fin bursdagsfeiring, med flott kort, artig rebus og kreativ gåve.

  SvarSlett
 13. Flott gave! Og jeg har aldri vært på Krogvold-kurs, men jeg vet at Vågå er en finfin bygd full av flotte fotomotiv. En rikitig idyllisk Barndommens dal er det, rett og slett:)

  SvarSlett
 14. Gratulerer med dagen!
  Så flott gave da :o) Kjekt med sånne menn som hører etter når de skal ;o)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails