14. august 2011

RYDDESALG!

JEG TØMMER SKJØRTELAGERET!!

Jeg lager en hel del ting. Det har jeg gjort i noen år nå. Men jeg er ikke alltid like flink til å vise fram eller prøve å selge det jeg har liggende. Det blir bare liggende der - fordi jeg har noe som er enda morsommere å bruke tida mi på, enn å selge. Og man må jo helst ta bilder av tingene.... Og man må finne ut av størrelser.... og annen info, som en potensiell kjøper gjerne vil ha greie på. Og alt dette er jo så tidkrevende - at da lar jeg det heller ofte være.....

Nå har jeg altså begynt;  gå litt gjennom de klærne som ligger i lageret mitt - og bare venter på en kropp å henge seg på. Jeg har begynt med skjørtene.


De fleste av disse er laget for veldig lenge siden. De er hverken i eller ute av motebildet; de er sin egen stil. Så hvis man ikke er så opptatt av kjente designmerker... men ønsker et anderledes skjørt; Ja, da er kanskje dette noe for deg?

Jeg har lagt de skjørtene jeg har ut i Epla-butikken(link). Til SNILL-PRIS!!!
Det har både forrige og denne arbeidsdagen gått med til. Ting tar som sagt tid!

Tekstilet jeg har brukt i disse skjørtene, er det samme som munkene i Sør-Korea bruker i sine klær. Det er sydd på en måte som gir stoffet 2 lag og luftlommer. Det gjør stoffet lunt og deilig. Jeg har frihåndsdekorert alle skjørtene selv:

Ok. Slutt på pratet. Back to business!
Og ser du noe du liker - men har spørsmål til: kontakt meg!

God fredag, folkens!

9 kommentarer:

 1. Disse skjørtene har jeg sett på tidligere her i bloggen din og synes er kjempestilige! Det ble et grønt på meg (juhuu!!) og jeg håper inderlig at det passer :-) Kjenner veldig igjen at det er morsommere å lage enn å selge, men jeg er glad for at du har lagt de ut for salg nå :-) Ha en fin fredag!

  SvarSlett
 2. Takk Gnist. Det er hyggelig at du liker - og har handlet: Ju-huuu! Og passer det ikke - ja, da får du returnere! :)

  SvarSlett
 3. Jeg skulle gjerne ha hatt et, men må nok vente til jeg blir mindre for de skjørtene kan vel strekkes bare SÅ langt de også tenker jeg :)

  Men at de er nyyyyyydelige og helt i min smak er det ingen tvil om! Så bare sy... om et år eller to er jeg altså bare såååååå slank :) hihi

  SvarSlett
 4. Til og med JEG liker de der!! men tenker som trollmora: de kan vel ikke strekkes i de uendelige de der heller. :-S Men flotte. JEPP!

  SvarSlett
 5. Jeg bare må ha et sånt skjørt. Er i Tromsø hos datteren min og mangler målebånd. Må ut å kjøpe. Stoffet, hjertene, alt sammen er bare så nydelig.
  Ellen :)

  SvarSlett
 6. skjøøøøøne skjørt! du er så megaflink!!
  uheldigvis er jeg ikke skjørt-typen..
  så jeg må nøye med med å beundre!

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 7. Utruleg flotte klede du lagar! Skjørta var superfine, så dei skal eg kikka nærare på når eg har litt meir pengar på kortet;)

  SvarSlett
 8. Oj... du er FLINK!! og gjett om jeg skal ta turen inn på epla butikken din... håper du har noe i min størrelse da ;)

  SvarSlett
 9. Skjørtene ER fantastiske. Jeg har et brunt med blå dekorasjon, knekort. Hvor mange år har jeg hatt det nå - siden 2005 eller 2006?? Jeg bruker det fremdeles masse, har det på meg i skrivende stund. Fint, sitter godt og fantastisk og behagelig kvalitet. Må sikkert ha vasket det snart hundre ganger, og det ser fremdeles bra ut. Dekorasjonen har ikke falmet en gang!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails