8. november 2011

Melk og brød og litt til

Når man bare skal ut å handle melk og brød og et par ting til middagslaging, er det veldig fort gjort at det havner et par andre ting i posen også. Og da snakker jeg ikke om dopapir og sjokolade: Her snakker vi deilig, stort skjerf (med pudderrosa hjertebomber) og überschøøøøøn veske. Og jada, til og med en fin-fin genser!
For meg som hater synes shopping er slitsomt, er dette gjerne måten jeg innimellom anskaffer nye ting til garderoben (Hvis vi ser bort fra det jeg produserer i systua, da) ; Bare stikke innom tilfeldig på veien til matbutikken. Skal jo egentlig ikke ha noe.... Trenger egentlig ingenting! Også bare ligger det der; det jeg ikke fant da jeg sist var ute på leiting etter noe nytt.

Kan jo ikke gå ifra da.
Jeg fortjener det jo!

Hva med deg?
Kommer du ofte hjem med ting du fortjener - når du egentlig bare skulle ut etter kjedelig melk og brød?

14 kommentarer:

 1. Det var som jeg skrev etter ferien på Island; det er utrolig mye man får med seg når man ikke skal shoppe...

  SvarSlett
 2. jeg finner lettere disse nødvendighetene når jeg ikke skal shoppe...de gangene jeg går ut i verden og faktisk trenger noe, da finner jeg ikke en dritt ( alternativt bare dritt). Men siden vi har verdens kjipeste nærbutikk aldeles rensket for fristelser er det svært lett å holde seg til melk og brød når det er det jeg skal ha.

  SvarSlett
 3. Er helt enig, sjåpping er ofte utrulig kjipt. Har hat øitt dilla på bruktbutikker i det siste, men liker at ting går fort også der. Sånn plutselig kjappsjåpping er aller best syns jeg også.

  SvarSlett
 4. Når jeg skal handle melk og brød, blir det som oftest litt mer - men fra matbutikken. Men på nettet lar jeg meg stadig rive med...

  SvarSlett
 5. Rema har liksom ikke helt sånne greier. Altfor lite av det, egentlig...

  SvarSlett
 6. Klarer ikkje heilt å holde meg unna dataen... :)
  Kjekt med slike handleturer! Eg har bare ein matbutikk der eg handler. Og så må eg alltid forte meg heim for eg er alltid seint ute...så det er veldig sjelden eg har slike handleturer. Dessverre! Men er desto flinkere å handle på nett!
  Og du må gi beskjed i god tid hvis du vil at vi skal treffes på lørdag! Kan ikkje garantere at eg kommer meg sørover, men det hadde vært kjekt!

  SvarSlett
 7. Herlig skjerf - ligner på en fire, fem av mine, HA HA HA.
  Men veska var da altfor liten. :-)
  Etiketten var artig og veldig tatt på kornet.

  SvarSlett
 8. Jo, og om jeg er ute på jakt etter noe, men ikke finner det...da kjøper jeg i det minste en truse for å få følelsen av shopping. Truseskuffen er forresten veldig full....

  SvarSlett
 9. Altfor sjeldent, ser jeg..

  Jeg -som ikke er et veskemenneske- digger den veska..
  :)

  SvarSlett
 10. For en herlig lapp, den var jo bare helt nydelig:-)!!
  Flotte ting du bare dro med deg:-)

  Jeg elsker å shoppe, her er det mest at jeg må ha med barn og at bankkortet mitt ikke alltid har dekning for ALT det jeg har lyst på som er begrensningene...
  Du skulle sett meg i London for et par år siden, jeg hadde stålkontroll på alt jeg skulle shoppe og TOM bag som jeg skulle fylle & ha med hjem på RyanAir. Den ble 15,9kg for å være ekstakt, og damen bak innsjekkingsskranken lot det gå fordi det var innenfor 15, hehe...
  Jeg kunne kanskje shoppet litt for deg, tihi:-)!

  Ha en herlig tirsdagskveld!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 11. og dette fant du på Rema? Rimi??
  Kiwi??

  Imponert!
  Og ja, jeg finner ingenting når jeg skal ha noe, og masse når jeg ikke skal ha noe.

  Ding dong.

  SvarSlett
 12. Hei damer.... Misforstå meg rett: skulle gjerne skrytt av landets beste Rimi-butikk. Men fant det ikke i dagligvarebutikken, men i en butikk som lå sånn høvelig til på veien til matbutikken. :)

  SvarSlett
 13. likte veldig godt den etiketten på veska, hehe, for noen luringer! og skjerfet også, har altfor få skjerf! kanskje fordi jeg også egentlig ikke liker shopping, blir stort sett bare til ungene jeg kjøper noe.

  SvarSlett
 14. Jeg opplever også at det er lettest å finne noe når jeg ikke skal ha og omvendt, men når jeg skal handle melk og brød blir det ikke slike utskeielser. Her på landsbygda må vi stort sett holde oss til det matbutikken kan tilby;-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails