14. april 2011

Wally and I.

Noen er hekta på sånne Sinte Fugler. Jeg var det en stund. Og jeg var ganskerågod. Og kom kjempelangt. Så en dag (eller strengt tatt natt...på senga) jeg skulle åpne telefonen og fortsette å briefe med mine Angry Birds-skills.....var alt borte. Alle verdenene jeg hadde kommet gjennom, alt jeg hadde gjort over flere uker; BORTE. GONE. SLETTA - av 2,5 år gamle (små, men kjappe) hender. $%&(?#;``*@/


Etter det mista jeg liksom litt piffen.
Og siden jeg har så lite annet å gjøre......Så fant jeg noe nytt å drive med: Where`s WALLY?


Det er som bøkene: Man skal leite etter Wally og andre ting, i forskjellige scener. Det er ganske vanskelig! Og jeg er helt i ekstase hver gang jeg greier å fullføre en scene.Jeg har gjort ferdig hele spillet med Wally Goes to Hollywood. Artig!

Nå er det nytt spill: The Fantastic Journey som er utfordringen. Og det er søren meg en utfordring! Jeg har vært fastlåst i en scene, hvor han og vennene befinner seg i Lilleputtland, ganske lenge nå. Jeg begynner å bli irritert! Jeg tror jeg igjen er i ferd med å miste piffen......... 

Kanskje begynne å lese bøker igjen på senga, istedenfor? 

Fin torsdag, folkens!

10 kommentarer:

 1. Jeg hadde for flere år siden en skikkelig hang-up på snake på mobilen. Siste før jeg sovnet, første jeg gjorde om morgenen. Jeg kjenner det er godt å ha frigjort seg.

  SvarSlett
 2. He he he bra vi er flere :)
  Her er det angry bird Rio som er tingen og Wally har vi også gjort ferdig. (9 åringen "hjelper" meg når han kjeder seg)

  Klikk deg innom meg og gjett.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Jeg er som regel ikke en person som liker spill, annet enn kunnskapsspill. Men disse #¤%&/()= angrybirdsa "got me going crazy" altså. Så nå har jeg også fått meg tlf med sånne apps og har da begynt å spille dette i stedet for å lese blogger om kveldene før jeg sovner. Jeg liker det dårlig for på morgenen har jo ikke jeg særlig med nye kommentarer.... som seg hør og bør... fordi jeg har jo ikke kommentert annet enn de #¤%/&(/)=)= birdsa :) hihi :)

  SvarSlett
 4. Pssssssst..... jeg banner ikke altså med de¤%&/()=?=)(/ tegnene.... det er bare utrykk fr irritasjon :)

  SvarSlett
 5. haha, jeg elsker Wally-bøkene!

  SvarSlett
 6. Herlig!... Jeg er foreløpig ikke hekta på noen som helst spill. Jeg vet at om jeg hadde tatt av på angry birds så ville jeg holde på i evigheter. Men nå fikk jeg jo lyst å prøve Where's Wally, elsker jo å lete etter ting i bilder... Lånte en bok med Where's Wally på Biblioteket for ikke lenge siden.

  Til påske har jeg både ventende interiørblader og bøker å komme meg igjennom om jeg ikke begynner å lete etter Wally da såklart;)

  SvarSlett
 7. He he, dette høre sikke sunt ut. Hilsen en som er hekta på Bubbles (iPad) og som dessuten har glemt mobilen sin hjemme i dag og dermed ikke får lest vg på bussen hjem....

  SvarSlett
 8. Har foreløpig bare kjennskap med bøkene jeg. Det er åtte åringen som har lånt de på biblioteket. Sist fikk jeg spørsmålet: "mamma, sa ikke du at du gav opp for en stund siden...".

  SvarSlett
 9. Ha ha, herlig. Helt grusomt å bli hekta på sånne spill.
  Ellen :)

  SvarSlett
 10. Du fuglene har jeg aldri fått sansen for. Men å kutte frukt derimot! :) Fruit Ninja har rula i stille påskestunder her i år :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Det settes stor pris på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails