tag:blogger.com,1999:blog-131253765608525985.post7387380228526972052..comments2023-09-16T14:30:45.549+02:00Comments on BONKA RAKKA: Fermentert KålTrinehttp://www.blogger.com/profile/14434749325064080430noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-131253765608525985.post-51844459438928272852011-07-09T01:28:31.688+02:002011-07-09T01:28:31.688+02:00Jeg sitter og søker litt på nettet etter koreanske...Jeg sitter og søker litt på nettet etter koreanske blogger og fant innlegget ditt om kimchi. Vi reiser til Korea for første gang i morgen, og vi gleder oss veldig. <br /><br />Vi har spist masse kimchi tidligere og vi liker det veldig godt. Har til og med meldt oss på kurs for å lære å lage det når vi kommer til Seoul. <br />Vi er veldig spente på både maten og den sørkoreanske kulturen. Vi har googlet og lest guidebøker, men det blir vel uansett litt av et kultursjokk å komme dit. Spesielt for min kone som ikke har vært i Korea siden hun ble adoptert bort da hun var drøyt halvannet år. <br />Du kan eventuelt følge min kones reiseblogg her:<br />http://leneyoung.wordpress.com/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-131253765608525985.post-80786380946621195892010-03-23T09:57:20.638+01:002010-03-23T09:57:20.638+01:00Jeg har ikke smakt kimchi. Men har hatt studenter ...Jeg har ikke smakt kimchi. Men har hatt studenter fra Korea, som har lovprist denne retten...Ja, ja, vi nordmenn spiser jo gravlaks og det som verre er...Piahttps://www.blogger.com/profile/07539812355445054551noreply@blogger.com